Dnevni horoskop: Strelec

Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti bo danes zagotovo neupravičen. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti postavite na stran. 

Ljubezen

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga. Vse gre naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite neko sodelovanje ali druženje. 

Kariera in denar

Denar vam je zelo pomemben, a danes je lahko bistven dejavnik tudi za nekoga drugega. Morda boste prišli v kontakt s kandidatom, ki bo sprejel delo samo zato, da bi kaj zaslužil. V službi vas bo nekdo silil k večji delavnosti, saj že od jutra precej zavlačujete. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

34, 9, 26

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Strelec

22. november do 20. december

Strelci ste mladostni, navihani in širokega delovanja ter razmišljanja. Ker ste zabavni in modri, ste odlična popestritev za tiste, ki iščejo razgibanost. Na področju dela in denarja delujete sicer najbolj optimistično, vendar tudi površno in večkrat premalo osredotočeno, da bi ujeli uspeh. Težave vas ne uničijo, saj jih dojemate kot lekcijo, ki vam lahko pomaga biti bolj trden in stabilen. V ljubezenskih odnosih ste radodarni, vendar bolj površinski, saj se vam po glavi tudi takrat, ko bi se morali umiriti, plete toliko zanimivih dogodivščin, ki jih ne smete izpustiti.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Potujte, ne zapirajte se vase. Pogum se obrestuje in zato lahko zadenete dve muhi na en mah. V kočljivi situaciji boste imeli zadnjo besedo! Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugačen pristop bi vam povzročil težave. 

Vaše misli bodo malce begale sem ter tja. Vaše razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na momente boste pa tudi nasmejani. Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi ga spremenili po svoji meri in okusu. To že veste, da je nemogoče. 

Vedno, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, če bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste v popoldanskih urah nabrali nepotrebnih zamer.  Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja. Zaupajte sami sebi! 

Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili v večji družbi. Tokrat ne morete računati le na srečne okoliščine, čeprav so vam pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Posebno, če gre za nekoga, s katerim ste že sodelovali. 

Čas bo pokazal svoje, ostane vam to, da storite vse po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas posebno mika. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste upali.  Sprostite se in si privoščite nekaj, kar je povezano s sproščenostjo. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, takšni vznemirljivi. 

Še bolj boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so možne vas ne bodo vrgle iz tira. V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti samemu sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti. 

Razpoloženi boste in komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad njihovimi predlogi.  Z disciplino in trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko. 

Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov. Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. 

Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav že večinoma zgladili. Občutek utesnjenosti bo danes zagotovo neupravičen. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti postavite na stran. 

Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne sledite To pomeni le, da ste se morda preveč zaprli vase. Imate sposobnost videti večjo ter bolj realno sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. 

Višek energije in zbranosti bo zaznamoval današnji dan, ki bo energičen. Vse se dogaja na pravi način in tudi vam bo odleglo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj, da že zaključeno, sicer pa ostanejo podrobnosti. 

Čudeži so vedno mogoči in tokrat se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko je bilo videti povsem drugače. Za to je zadolžena luna, ki vam prinaša veliko sveže energije. Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo. Hitro vpijete nove informacije.