Dnevni horoskop: Strelec

Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni. 

Ljubezen

Na področju čustev so v današnjem dnevu mogoče razne pikantne novosti, vendar tokrat ne pri osebi, o kateri ste v zadnjih časih veliko razmišljali. Zaupajte svojemu partnerju in notranjemu glasu ter ne pustite, da vas zavedejo lažne besede nekoga v bližini. Ljubezen bo v prvi polovici dneva na prvem mestu. 

Kariera in denar

Tako na poslovnem kot finančnem področju boste danes malce nevoščljivi. Prijatelji ali vaši sodelavci so pokazali, da so v nekaterih dejanjih izvirnejši kot vi. Sposobni ste narediti boljši vtis. Paziti boste morali na ton svojega glasu. Spremljal vas bo občutek, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

7, 16, 28

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Strelec

22. november do 20. december

Strelci ste mladostni, navihani in širokega delovanja ter razmišljanja. Ker ste zabavni in modri, ste odlična popestritev za tiste, ki iščejo razgibanost. Na področju dela in denarja delujete sicer najbolj optimistično, vendar tudi površno in večkrat premalo osredotočeno, da bi ujeli uspeh. Težave vas ne uničijo, saj jih dojemate kot lekcijo, ki vam lahko pomaga biti bolj trden in stabilen. V ljubezenskih odnosih ste radodarni, vendar bolj površinski, saj se vam po glavi tudi takrat, ko bi se morali umiriti, plete toliko zanimivih dogodivščin, ki jih ne smete izpustiti.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni. Danes vam bodo na kožo pisani sproščeni in direktni ljudje. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo iskrenosti. 

Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. 

Danes vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni in nervozni. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo. 

Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti za dogajanje. 

Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa drugim ne bo všeč.  Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. 

Danes boste zaradi vpliva lune razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom. Pričakovali ste drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo čim prej direktno soočiti. 

Čeprav niste najbolj spočiti, se boste usmerili v mislih v načrte, ki vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve niso odvile v smeri, ki ste si jo zamislili. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate v tistih stvareh, ki so vam dane v tem trenutku. 

Na področju zdravja niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste sledili. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih. 

Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni. 

Pred vami je naporen dan z neugodnim vplivom lune. Opazili boste, da nekdo želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj dozdeval nekako nemogoč. 

Poskrbite nekoliko bolj za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase, ker takšnega tempa ne boste mogli zdržati več dolgo. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost. 

Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj zoprnih sitnosti. Smernica za naprej bo dejstvo, da morate v življenju počasi nekaj spremeniti.