Dnevni horoskop: Rak

Prišli ste do točke, ko se boste burno usmerili proti spremembam. Danes boste imeli v mislih pomemben cilj, ki se mu ne boste hoteli za nobeno ceno odpovedati. Čim prej se odpravite nekam, kjer boste lahko sproščeni. Počasi slutite, da se vse skupaj obrača v boljšo smer. 

Ljubezen

Verjemite v ljubezen in sama bo prišla do vas, ne imejte občutka, da bi se morali žrtvovati zanjo. Posvetite se sami sebi in se nikar ne ukvarjajte z ljudmi, ki neprestano nekaj želijo od vas. Možnosti so vam odprte, zato nikar ne obupajte prehitro. 

Kariera in denar

Na poslovnem področju ste raztreseni, zato se lotite nečesa, kar je zelo pomembno, malenkosti pa danes črtajte s seznama. Proti večeru boste postali nestrpni. Preveč se obotavljate, ali bi naredili korak ali ne. Ker niste prepričani, je znak, da bi morali še nekoliko počakati. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

34, 2, 7

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Rak

21. junij do 21. julij

Rak je posameznik, ki mu največ pomenijo čustva ter seveda bližina oseb, ki so mu blizu. V odnos stopa premišljeno, s številnimi dvomi, ko pa čuti, da je dobro sprejet, začne zaupati. Raki ste obdarjeni z neverjetno iskrenostjo ter odlično intuicijo, ki pa ju zaradi svoje sramežljivosti večkrat ne znate na pravi način uporabiti. Premalo samozavesti je krivo, da raki običajno niso vodje, ampak sledilci in opazovalci, ki vse doživljajo bolj intenzivno kot preostali. Ljubezen je zanje sveta, zato redko kdaj prevarajo ali razočarajo ljubljeno osebo. Čustva jih vodijo na vseh področjih življenja.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Vajeti vam bodo nekoliko uhajale iz rok. Na spremembe niste bili pripravljeni, zato vas bo obhajal občutek negotovosti. Nemirni boste, zato se ne spuščajte v konflikte. Obremenjenost, ki jo čutite, vas proti večeru zapušča. Uspelo vam bo doseči določen cilj, če boste pogovor začinili z direktnostjo in iskrenostjo.

Danes boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. 

Sprememba okoliščin bo danes vplivala na vaše počutje. Soočili se boste z novostmi, ki prihajajo, čeprav nekoliko z zamikom. V večernih urah boste prijetno utrujeni. Začeli boste temeljito razmišljati o tem, kam pravzaprav spadate. Prijetno vam v družbi tistih, ki vas spoštujejo. 

Prišli ste do točke, ko se boste burno usmerili proti spremembam. Danes boste imeli v mislih pomemben cilj, ki se mu ne boste hoteli za nobeno ceno odpovedati. Čim prej se odpravite nekam, kjer boste lahko sproščeni. Počasi slutite, da se vse skupaj obrača v boljšo smer. 

Danes ne boste imeli miru. V številnih situacijah si boste morali vzeti več časa za premislek, namesto da bi se preveč obremenjevali, komplicirali in se zapletali v čudne zgodbe. Samozavestni ste in močni, toda kljub temu vas spremlja občutek, da ni vse tako, kot si vi želite. 

Ne ostanite križem rok, temveč poskusite izvedeti vse, kar je mogoče. Napredovali boste le, če boste na tekočem. Morda vam je vse skupaj trenutno prenaporno, saj potrebujete več oddiha. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti z dogovorom, ki ga boste sklenili. 

Trenutno ste pod prevelikim pritiskom in stresom. Poskrbite za meditacijo, sproščanje, ob rekreativnih dejavnostih si boste vsekakor nabrali dovolj energije, posebno za pozno popoldne, ko vam je po navadi primanjkuje. Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste dosegli ničesar, zato se spravite k dejanjem. 

Znova zamujate in si pravzaprav ne znate niti razložiti, zakaj zavlačujete. Ne prenesete pa vprašanj, zakaj je tako, temveč le iščete možnosti, da bi se nekako zbrali in napolnili baterije. Še vedno je zdravje vaša šibka točka, zato se poskusite zavarovati, posebno glede prehladov. 

V današnjem dnevu boste zelo dobro motivirani. Dobra volja vam bo pomagala zgladiti določene prepire, ki ste jih imeli. Stvari se bodo počasi končno začele sestavljati. Lažje boste sprejemali spremembe do katerih bo prihajalo in pav nič vas ne bo motilo, da se bo spremenilo popolnoma vse. 

Odločili se boste nekaj zelo pomembnega in večjega in s tem zagotovo zadeli v polno. Vse skupaj vam lahko vrne upanje, da boste dejansko vplivali na marsikaj, kar vam zdaj ne ustreza. Na nekoga vplivate močneje, kot ste predvidevali. Po drugi strani pa si želite več svobode in časa zase. 

Danes se bo dan začel dinamično. Poiskali boste veselje in srečo, ki bo tesno povezano s prijateljskimi odnosi. Več druženja in komunikacije lahko pričakujete v večernih urah. Morda se boste morali naučiti nekaj, kar je bilo za vas do sedaj tabu. Gibanje bo balzam za vašo dušo. 

Vse se spreminja v hipu in danes boste ugotovili, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Z veseljem se boste izognili prepirom in nevšečnostim, ki se obetajo s strani okolice.