Dnevni horoskop: Rak

Poskusite nameniti več pozornosti malenkostim, ki bodo za osebo nasprotnega spola zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam dan podarja iskrenost. Ljudje okoli vas vam pri napredku ne bodo v nobeno pomoč. Ne ozirajte se na njihove nezadovoljne obraze in kritike, ter nadaljujte s svojim tempom. 

Ljubezen

Energetsko bosta z ljubljeno osebo na povsem različnih mestih, zato se boste morali še bolj prilagajati. Določene energije vas ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je za vas lahko uničevalna in vam blokira možnosti, da na čustvenem področju dosežete še boljše rezultate. 

Kariera in denar

Finančno bo danes napeto. Če ste v kratkem izvedli določen nakup in pri tem vzeli posojilo, se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge. Končno boste v svoje življenje vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati. Pomembno bo delo in seveda ambicije. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

10, 38, 32

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Rak

21. junij do 21. julij

Rak je posameznik, ki mu največ pomenijo čustva ter seveda bližina oseb, ki so mu blizu. V odnos stopa premišljeno, s številnimi dvomi, ko pa čuti, da je dobro sprejet, začne zaupati. Raki ste obdarjeni z neverjetno iskrenostjo ter odlično intuicijo, ki pa ju zaradi svoje sramežljivosti večkrat ne znate na pravi način uporabiti. Premalo samozavesti je krivo, da raki običajno niso vodje, ampak sledilci in opazovalci, ki vse doživljajo bolj intenzivno kot preostali. Ljubezen je zanje sveta, zato redko kdaj prevarajo ali razočarajo ljubljeno osebo. Čustva jih vodijo na vseh področjih življenja.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Okoliščine so lahko v določenih trenutkih nenaklonjene in najpomembneje je, da danes ne boste rinili z glavo skoz zid. Odprle se vam bodo nove razsežnosti.  Uživajte primerno hrano, več se gibajte in sproščajte, še posebej v popoldanskih urah. 

Veliko bo razmišljanja o tem ali je smiselno nadaljevati ali zaključiti določeno zadevo, saj vam bo vse jasno. Vendar počakajte s konkretnimi odločitvami in dovolite dnevu da vas preseneti. Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase. 

Vsaka napaka se bo danes kaznovala, vsaka pravilna odločitev nagrajevala. Vendar nič ne bo šlo na hitro, zato se pripravite na trdno, disciplinirano in predvsem resno delo na sebi in svojem počutju. Vztrajno in brez pomislekov se boste že zvečer lotili manjših sprememb. 

Poskusite nameniti več pozornosti malenkostim, ki bodo za osebo nasprotnega spola zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam dan podarja iskrenost. Ljudje okoli vas vam pri napredku ne bodo v nobeno pomoč. Ne ozirajte se na njihove nezadovoljne obraze in kritike, ter nadaljujte s svojim tempom. 

V dan stopate nekoliko napeti in usmerjeni v hitre rešitve, ki pa jih ne bo na spregled. Razmišljali boste tudi o novostih, ki pa jih bo treba najprej preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh. Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. 

Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi, in jim poskušati ustreči, tokrat v vaše dobro. Občutili boste veliko energij, ki vam niso najbližje, saj motijo vašo samozavest. Uporabite svoj trden karakter za dosego obvladovanja lekcij in uspevalo vam bo kot po maslu. 

Preplavi vas lahko občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate nekje v ozadju. Če imate zdravstvene težave, jih nikakor ne bi smeli ignorirati, ampak se z njimi soočiti. Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase.

Sebičnost se vam danes res ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih kolegov. Pogovori, sporazumi in kompromisi so pomembni.  Nenadoma ne boste več čutili teže nesamozavesti, saj jo boste zamenjali vera vase in s tem večja odločnost. Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi vaši bližnji. 

Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko današnji dan, če boste malo bolj zbrani zelo prijeten. Nekateri boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov. Ne bodite presenečeni, če bodo vsi nekaj želeli od vas, vendar ne boste imeli energije zanje, zato boste sposobni v določenih situacijah reči ne. 

Vse, kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase. Zanimivi trenutki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku. Povečala se bo tudi vaša motivacija, ki jo bo še dodatno okrepila vaša samozavest. 

Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo v današnjem dnevu usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti. Samo cilj za bolj zdravo življenje bo premalo, resno razmislite o načinu prehranjevanja. Imate odlične pogoje, da naredite korake v tej smeri. 

Breme in odgovornost, pesimistično vzdušje, žalost, malodušje in nedoločen občutek izgube so faktorji, ki bi jih morali čim prej črtati. Vsaka težava se vam zdi večja, kot v resnici je. Drznejši boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov, s katerimi boste preizkušali meje svoje vzdržljivosti.