Dnevni horoskop: Devica

Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo dvignila samozavest, ki je že nekaj časa na nižjem nivoju. To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase.

Ljubezen

Ali še niste ugotovili, da z dosedanjimi izgovori ne boste prišli daleč. Raje povejte po pravici drugače vam bo partner zameril. To pa za vas nikakor ne bilo dobro.  Pripravljeni ste dati vse od sebe, le da bi zavarovali odnos, ki ga imate ter ga obdržali. 

Kariera in denar

Četudi se bo v vas porodila želja, da bi se partnerju maščevali, se zavedajte, da bi s tem naredili veliko napako. Pomirite jezo, ki vlada v vas in še enkrat presodite situacijo. Naenkrat preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo sporočilo iz banke. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

21, 19, 1

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Devica

23. avgust do 22. september

Device ste načelne, redoljubne in zelo praktične. Čeprav rade pretiravate s svojim perfekcionizmom, ste na področju dela vedno zelo zaželen člen, še posebej zaradi marljivosti in dobre organizacije. Brez urejenega kariernega in materialnega področja ne zaznavate pravega smisla, zato se skozi življenjska obdobja ves čas trudite, da sledite napredku in ujamete kakšen dober zaslužek. Zdravje in počutje sta področji, ki ju ves čas urejate, saj se zavedate svojega telesa in skrbi, ki je potrebna, da tudi v poznejšem obdobju ohranite vitalnost. Gibanje je vaše sproščanje.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Skrivate nekaj negotovosti, namesto da bi odločneje obrnili novi list in začeli srečnejše poglavje. V popoldanskih urah boste usmerjeni v trde energije. Zelo so vam bo mudilo in privlačile vas bodo speče misli, ki se počasi in intenzivno prebujajo. 

Prosti čas namenite sebi, poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabite na nego telesa, ki vas že kliče k akciji. Preberite kakšno dobro knjigo in posvetite se meditaciji. Veliko boste govorili in tako prikrivali dejstvo, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Še malo in rešili boste nekaj sporov.

Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, zato se lahko razveselite in sprostite! Odločni boste zato vas naj vsi strahovi čim prej zapustijo. Sreča vas resnično spremlja tudi pri zadevah, ki bi jih lahko opravili bolje kot v preteklosti. 

Današnji dan je po vašem okusu. Nič vas ne more spraviti iz tira, morda zato, ker določene stvari opazujete drugače, vsekakor bolj optimistično, kot ste to počeli doslej. Noben problem vas tokrat ne bo mogel spravili iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor bo marsikoga spravil v dobro voljo.

V današnjem dnevu boste bolj počivali in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili, saj vas bo spremljal smeh, ki bo celo nalezljiv. Veliko se boste pogovarjali z družinskimi člani, ki vam bodo morda priznali določene svoje napake. 

Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo dvignila samozavest, ki je že nekaj časa na nižjem nivoju. To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase.

Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč. Nikar ne sklepajte prehitro, kajti prvi videz pogosto vara, tako se bo zgodilo tudi tokrat. 

Ne branite se ponujene pomoči, kadar jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.  Nevihta bo šla mimo vas brez večjih posledic zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na zabavo. 

Čakanje tokrat ne bo obrodilo sadov, zato morate nemudoma ukrepati v določeni zadevi, ki se komplicira že nekaj časa. V nasprotnem primeru vse posledice pripišite sebi. Pri vas je vse izid trenutnega počutja, a tokrat bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite malo premora. 

Naredili boste manjšo napako, a jo boste tudi kmalu popravili, tako, da bodo načrti stekli kot namazano, kar je v vašem interesu. Soočili se boste z uspehom in zadovoljstvom. Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti. 

Danes boste kar žareli kot sonček. To bo za vas izjemno aktiven in poln komplimentov. Na pameten način uporabite vse svoje spretnosti, kar jih premorete.  Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. 

Malo preveč se ukvarjajte s tem, kaj si mislijo drugi. Zato pa poskusite dan preživeti v krogu ljudi, ki vas ne utrujajo in so vas pripravljeni sprejeti takšne kot ste. Pri marsičem ste počasnejši kot po navadi. Zato boste slišali tudi kaj neprijetnega.  Očitno vam še vedno nenehno mečejo polena pod noge, kar boste morali čim prej zaustaviti.