Dnevni horoskop: Lev

V današnjem dnevu boste bolj počivali in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili, saj vas bo spremljal smeh, ki bo celo nalezljiv. Veliko se boste pogovarjali z družinskimi člani, ki vam bodo morda priznali določene svoje napake. 

Ljubezen

Nova avantura bo pozitivno vplivala na počutje, pa čeprav ste bili malo skeptični. Energija se vam bo nepričakovano povrnila na stare tire tako, da boste več kot zadovoljni. Ni čas za ljubezenska pogajanja. Ste preveč enostranski, pazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo napačna. 

Kariera in denar

Tudi tisto, v kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko konča dobro. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti. Vaša samozavest je izginila neznano kam, kar je vidno na finančnem področju in vas v ozadju močno bremeni. Čas je, da se ponovno najdete. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

27, 24, 22

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Lev

22. julij do 22. avgust

Lev je posameznik, ki zelo dobro ve, kaj si v življenju dovoli in kaj je tisto, kar mora doseči. Ponosna drža, visok ego ter občutek za napredek levom pomagajo, da se običajno prebijejo do vrha. V družinskih odnosih želijo biti ljubljeni, spoštovani ter imeti glavno vlogo pri odločanju. Zanje ni ovir, skozi težave se prepletajo brez posebnih tegob, saj so prepričani, da jih za vogalom spet čaka nekaj dobrega ali lepega. Radi zapravljajo in si privoščijo najboljše zase, saj se zelo dobro zavedajo, da se živi samo enkrat ter da je prav, da dovolijo, da jih ves čas presenečate.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Skrivate nekaj negotovosti, namesto da bi odločneje obrnili novi list in začeli srečnejše poglavje. V popoldanskih urah boste usmerjeni v trde energije. Zelo so vam bo mudilo in privlačile vas bodo speče misli, ki se počasi in intenzivno prebujajo. 

Prosti čas namenite sebi, poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabite na nego telesa, ki vas že kliče k akciji. Preberite kakšno dobro knjigo in posvetite se meditaciji. Veliko boste govorili in tako prikrivali dejstvo, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Še malo in rešili boste nekaj sporov.

Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, zato se lahko razveselite in sprostite! Odločni boste zato vas naj vsi strahovi čim prej zapustijo. Sreča vas resnično spremlja tudi pri zadevah, ki bi jih lahko opravili bolje kot v preteklosti. 

Današnji dan je po vašem okusu. Nič vas ne more spraviti iz tira, morda zato, ker določene stvari opazujete drugače, vsekakor bolj optimistično, kot ste to počeli doslej. Noben problem vas tokrat ne bo mogel spravili iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor bo marsikoga spravil v dobro voljo.

V današnjem dnevu boste bolj počivali in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili, saj vas bo spremljal smeh, ki bo celo nalezljiv. Veliko se boste pogovarjali z družinskimi člani, ki vam bodo morda priznali določene svoje napake. 

Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo dvignila samozavest, ki je že nekaj časa na nižjem nivoju. To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase.

Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč. Nikar ne sklepajte prehitro, kajti prvi videz pogosto vara, tako se bo zgodilo tudi tokrat. 

Ne branite se ponujene pomoči, kadar jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.  Nevihta bo šla mimo vas brez večjih posledic zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na zabavo. 

Čakanje tokrat ne bo obrodilo sadov, zato morate nemudoma ukrepati v določeni zadevi, ki se komplicira že nekaj časa. V nasprotnem primeru vse posledice pripišite sebi. Pri vas je vse izid trenutnega počutja, a tokrat bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite malo premora. 

Naredili boste manjšo napako, a jo boste tudi kmalu popravili, tako, da bodo načrti stekli kot namazano, kar je v vašem interesu. Soočili se boste z uspehom in zadovoljstvom. Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti. 

Danes boste kar žareli kot sonček. To bo za vas izjemno aktiven in poln komplimentov. Na pameten način uporabite vse svoje spretnosti, kar jih premorete.  Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. 

Malo preveč se ukvarjajte s tem, kaj si mislijo drugi. Zato pa poskusite dan preživeti v krogu ljudi, ki vas ne utrujajo in so vas pripravljeni sprejeti takšne kot ste. Pri marsičem ste počasnejši kot po navadi. Zato boste slišali tudi kaj neprijetnega.  Očitno vam še vedno nenehno mečejo polena pod noge, kar boste morali čim prej zaustaviti.