2012: Smo na pragu zlate dobe

5. 11. 2011
Deli
2012: Smo na pragu zlate dobe

21.12.2012 se bo za človeštvo začela Zlata doba, vendar le, če bomo uspeli transformirati svojo zavest.

Zgodilo se je že nekaj prelomnic, še mnogo pa jih bo sledilo, saj nam pomagajo dvigniti našo zavest in zaživeti v svetlobi, čistosti in ljubezni. Predhodnica teh sprememb je bilo energetsko čiščenje Zemlje kot planeta, ki je bilo najbolj intenzivno par let nazaj, zdaj se ta čistost samo vzdržuje. Pet let nazaj se je energija določenih galaksij (najprej štirih, potem se je ta proces bliskovito širil), ki so pomembne za življenje na Zemlji, združila in predstavlja nepremagljivo celoto in kot taka je duhovna pomoč, podpora in zaščita Zemlje.

Prva večja prelomnica je bila 01.06.2011. Takrat se je zaključil proces intenzivnega čiščenja vsega negativnega, kar je človeštvo ustvarilo v zadnjih stoletjih. Od tega dne dalje je duhovni razvoj veliko hitrejši za tiste, ki pravilno in intenzivno delajo na sebi in se duhovno razvijajo. Ravno tako se je začel proces združevanja zahoda in vzhoda, najprej na duhovnih nivojih, različne vibracije in energije so se začele združevati, usklajevati…vse v smislu ustvarjanja sožitja med ljudmi. Veliko procesov se začne na duhovnih nivojih, potem ko se vibracija teh procesov spusti na fizične nivoje, se začnejo tudi fizične spremembe.

01.07.2011 je bila druga prelomnica. Po energetskem čiščenju, se je začela dvigovati vibracija naše zavesti. Božja zavest je vse bolj intenzivno prisotna na zemlji. To občutimo tako, da je okoli nas energija z višjo vibracijo, ki vsako našo misel in besedo hitreje uresniči.

Zakaj je pomembno, kaj mislimo?

Naše življenje usmerjajo naša podzavest, zavest, misli, čustva, Duša, duhovno vodstvo, ki nas vodijo skozi vse procese našega življenja. Podzavest je spomin našega telesa na vse dogodke, ki smo jih doživeli. S časom naša podzavest postane čustveno miselni program, ki nas nezavedno vodi skozi določene procese v našem življenju. Naša zavest je naše zavedanje, misli, čustva...

Z našim duhovnim razvojem raste moč naših misli, ki je s povečano prisotnostjo Božje zavesti še močnejša. Zato je toliko bolj pomembno kaj mislimo in kakšen nivo energije držimo. Ko je naša energija visoka, smo zadovoljni in nič nas ne moti, ko pa nam energija pade, nas vse moti.

Vsak med nami ima določeno mejo, kakšna količina in vibracija energije je za nas visoka in kakšna nizka. Dokler držimo energijo nad to mejo, so naše misli pozitivne, ko pa naša energija pade pod kritični nivo, začnemo drugače razmišljati. Misli postanejo slabše. Lepe pozitivne misli bodo ustvarjale za nas lepe dogodke. Negativne misli v naše življenje privabljajo za nas slabe dogodke in napačne ljudi. Ravno tako je zelo pomembno, da držimo svojo energijo, da naša energija ni pod vplivom energije drugih, tako v fizičnih kot duhovnih smislih. To se takoj pozna na našem razmišljanju, obnašanju, delovanju…

Sandi

Novo na Metroplay: O psihiatriji in duševnih motnjah | Anica Gorjanc Vitez