Poletni Sensin horoskop 2012

5. 8. 2012
Deli
Poletni Sensin horoskop 2012

Ljubezen vedno prinese nekaj pozitivnega in odnese tisto, kar je nekdo prerasel. Vsak posameznik mora slediti sebi in svojim idealom. Poletje je čas za ugodne rešitve in iskanje ravnovesja v sebi. Čas je namenjen tudi zabavam in naj vas vodi misel, da ni srečen tisti, ki ima veliko, ampak tisti, ki ima notranji mir.

Oven (21. 3.–20. 4.)

Določiti si boste morali meje in pravila igre. Užitki se bodo stopnjevali in odlikovala vas bo dodatna energija. Junij bo za vas zelo deloven in marljiv. Julija boste uživali v prijetni družbi in se predajali užitkom. Nekaj časa lahko preživite na morju, obetajo pa se vam kreativne počitnice v hribih.

Bik (21. 4.–20. 5.)

Ljubezen bo prinesla veliko prijetnosti. S svojo magnetično energijo boste znali osrečiti druge. Julija boste hrepeneli po čustveni varnosti in si postavljali prijetne zadolžitve. Veliko časa boste preživeli zelo intenzivno pri tem pa boste tudi kreativni. Pazite na svoje misli in zaupajte v dobro.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Zvoki kitare bodo poskrbeli za naravno ravnovesje. Rdeča nit poletja bodo odnosi in delo s seboj. Seveda vam bodo pri tem v pomoč prijatelji in znanci. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da vas bo spremljala sreča v ljubezni. Naravna oblika meditacije bo poslušanje šuma morja in opazovanje valov.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Vaše misli bodo pozitivne. Pokukali boste v tiste dejavnosti, ki imajo pridih mistike in duhovnosti. Popaziti bo treba na zdrav način življenja. Pozitivna sprememba se vam obeta, saj si boste umislili aktivne počitnice. Določiti si boste morali osebne meje in čas v svojem bistvu prinaša čarobne spremembe na bolje.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ognjeno srce bo zaščitni znak poletja. Znali se boste bojevati zase in za tisto, kar vam je blizu. Poiskati bo treba navdih in doživite razcvet na osebni ravni. Počitnice bodo čas za iskanje notranje umiritve in osebnega napredovanja. Kulinarične dobrote ne bodo samo mikavne, ampak tudi balzam za dušo.

Devica (23. 8.–22. 9.)

Pokukali boste v skrivnostni svet narave. Vir navdiha bo mogoče najti med ljudmi. Po zvezdnih namigih se družite s tistimi, ki vam bodo v prenesenem pomenu učitelji in učenci. Ljubezen bo sol in aroma življenja – pravilno pa bo zaupati v dobro in slediti svojim sanjam. Kaže, da bo poletje čas pozitivnih odločitev.

Tehtnica (23. 9.–23. 10.)

Sledili boste glasu svojega srca. Ne pozabite se zabavati in uživati v vsakem trenutku. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti na bolje. Od vas bo odvisno, kaj vam bo bolj in kaj manj pomembno. Srečo in blagostanje bo občutiti v ljubezni. Nujno se boste morali naučiti reči bobu bob.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Spremeniti boste morali način mišljenja. Dobro bi bilo, če bi si vzeli čas zase in za drobne spremembe na bolje. Narava vas bo napolnila in sprostila z dodatno energijo. Poletje bo v znamenju sladkih navad in razvad. Zmerne telesna aktivnost bo poplačana in zagorelost vas bo še daleč v jesen spominjala na veselje poletja.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da se obveznosti lotite na intenziven način in skozi preizkušnje napredujete. Zelo blizu in poučne vam bodo tehnike Daljnega vzhoda – meditacija ali joga. V družbi se boste čarobno počutili in sreča vas čaka pri vseh družabnih dejavnostih.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Pomemben napredek bo v ljubezni. Sprejeti boste morali ključ do osebne odločitve. Poletje je čas za raziskovanje, odkrivanje novosti in predajanju užitkom. Preživeli boste harmonične dni na morju ali nekje, kjer se odlično počutite. Zavedajte se, da svetle misli prinesejo blagostanje in da se dobro z dobrim povrne.

Vodnar (21. 1.–18. 2.)

Poletje v svojem bistvu polno prijetnih presenečenj. Obiskala vas bo muza ustvarjalnosti in poiščite svojo ljubezen. To bo veljalo za vse samske. Vaše ideje bodo zanimive in iskane. Odlično se počutite pri skupinskih opravilih. Na počitnicah boste torej vi tisti, ki znate motivirati druge.

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Glasba bo zdravilo za dušo. Ključno bo, da boste pozabili na skrbi in se soočili z radostjo. Napredek bo pri vas morda nekoliko počasnejši, ampak toliko bolj zanesljiv. Odprle se vam bodo čudovite možnosti in obiskala vas bo muza ustvarjalnosti. Poletje bo čas za prenovo doma in za razvajanje v dvoje ali z družino.

Obiščete me lahko na www.tadej-sink.si

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja