Pri ABC News pravijo, da leta 2012 ne bo konec sveta!

Strokovnjaki z različnih področij so na temo hitro bližajočega se konca sveta, ki ga mnogi 'newage' zanesenjaki že leta napovedujejo za leto 2012, sklenili glave, pri ABC News pa so njihove zaključke sklenili v enostavno sporočilo: 'Leta 2012 ne bo konec sveta!'

2. 11. 2011

Priznani strokovnjaki pravijo, da so se njihovi predhodniki pri svojih izračunih zmotili in da v resnici zganjamo paniko okoli skorajšnjega armagedona kar 100 let prezgodaj!

Narobe so brali Majevski koledar!

Nedavne raziskave majevskega koledarja namreč kažejo, da naj bi se pri domnevnem koncu majevskega koledarja (z njim pa po mnenju nekaterih tudi konec sveta) zmotili za nekje od 50 do 100 let!

Več o tem v prispevku 'Oddahnimo si, leta 2012 ne bo konca sveta!'

'Konec sveta' kot arhetip, ne dejstvo!

V razmislek dodajamo še naslednjo povezavo:

Ste vedeli, da je bilo v preteklosti napovedanih že na stotine koncev sveta? In ali ste vedeli, da napovedujejo raznorazne ločine in pa posamezniki na desetine koncev sveta tudi veliko po letu 2012?

Vse napovedi koncev sveta se zbirajo na spletni strani bible.ca!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri