Sporočilo iz duhovnega sveta

3. 1. 2012
Deli
Sporočilo iz duhovnega sveta

Objavljamo sporočilo vnebovzetega mojstra Jezusa, ki ga je po nareku na božični večer zapisal Sandi Dolinar.

Jezus, prerok vseh prerokov, poslan po Božji volji spreminjanja sveta, je v svoji notranji podobi utelešenje vsega dobrega v nas samih, sprejemanja samega sebe kot dela duha, ki se nesebično razdaja v naši notranjosti, spreobrnjenja na bolje na vseh tistih področjih, kjer Božja roka prinaša Božji blagoslov v dom vsakega posameznika, ki se ne upira Božji volji sprejemanja samega sebe kot dela duha, ki prežema Božjo voljo.

Ko se ozremo vase, najdemo pot v pravičnost samega sebe v Božji podobi in najdemo mir, notranji mir, ki nas vodi pravičnosti sveta naproti. Dajem vam svoj blagoslov in vas učim ljubezni in sprejemanje samega sebe v svoji notranjosti Božjega sprejemanja svojega duha, ki vliva notranjo moč in samozavest o Božjem obstoju v vsakem izmed nas.

Bog nas uči ponižnosti, ko se precenjujemo, bolezni, ko ne odpuščamo, uči nas, kako pomagajmo drugim, ko skrbimo le zase, in nas postavlja na pravo pot, ko zaidemo s poti, ki nam kaže Božjo luč v nas samih. Ko se ne sprejemamo kot del Boga, trpimo v svoji duši, ki nam kaže pravo pot spreminjanja in sprejemanja samega sebe kot dela Boga, ki se ozavešča skozi vsakega izmed nas in nam daje veljavo živeti po Božji volji, ko se sprenevedamo o Božjem obstoju v nas samih.

Bog nam daje ljubezen in potrpljenje, kajti v nas je blagor Božjega vstajenja v vsakdanjem delu, ki nam ga nalaga življenja, in nam kaže pravo pot v sprejemanju samega sebe kot tisti del Boga, ki je potreben, da ozavestimo Božji obstoj v nas samih. Prava pot je tista, ki jo čutite v svojem srcu in vam odpira stare rane v Božji volji celjenja vsega nezaceljenega in vas postavlja na pravo pot poguma, ki vas hrabri na poti vase, v svoje zaupanje in svoje zavedanje Božje pravice v vas samih.

Jezus vam daje moč, da se najdete in sprejmete vsako posebnost v vas samih kot tisti del, ki vas dela unikatne in s tem pomembne za samega Boga, kajti Bog se ozavešča skozi vsakega izmed vas in vam daje moč odpuščati v teh lepih časih okrog božiča, ko vam je Božja ljubezen na razpolago, da jo sprejmete v svoja srca in odstranite nered v svoji glavi ter se odprete Božji poti v vas samih.

Pisano po nareku Jezusa Kristusa, Božjega sina, ki skrbi za vas v vaši prelepi deželi, kjer je Božji blagor na prvem mestu nacionalne zavesti od takrat, ko začutite Božjo ljubezen v vaših srcih.

Pozdravljam Vas in Božjega kralja, ki je med vami in vam vliva moč in pogum, da premagate vse skušnjave na svoji poti in ozavestite samega sebe kot dela Boga, ki se razdaja za vas v upanju, da spoznate nacionalno edinost in enost, ki vas čaka na vaši bližnji poti. Jezus

Prejeto 25. 12. 2011

Sandi

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja