NAGRADNI KVIZ: Odkrijte, kako zeleno v resnici živite (in osvojite lepo nagrado!)

Rešite nagradni kviz, ki vam bo razkril in odprl oči, kako okolju prijazno v resnici živite. Morda bi lahko v svoj vsakdan vnesli še kakšno dodatno zeleno navado ali pa ste že osvojili medaljo za najbolj ozaveščene zelene misli v deželi.

NAGRADNI KVIZ: Odkrijte, kako zeleno v resnici živite (in osvojite lepo nagrado!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Življenje z mislijo na okolje, v katerem živimo, bi moralo biti danes nekaj samoumevnega. To je nova normalnost, če želimo rešiti naš planet in s tem tudi človeštvo. Prav vsak od nas je moral sprejeti določene spremembe v svoj vsakdan, da deluje trajnostno in okolju prijazno. 

Vse bolj pa so trajnostnemu načelu zavezana tudi podjetja. Pri Telemachu vsekakor mislijo in delujejo zeleno, zato z različnimi projekti uresničujejo svojo okoljsko odgovornost, k temu pa želijo spodbuditi tudi svoje zaposlene in uporabnike. Zato so vzpostavili iniciativo "Misli zeleno" in se zavezali, da bodo s skupnimi močmi še naprej skrbeli za okolje in si prizadevali za boljši jutri.

V tem duhu in v sodelovanju z njimi je zasnovan tudi naš nagradni kviz, ki vam bo pokazal pravo sliko o tem, kako trajnostno živite in kaj bi v dobro okolja in vseh nas še lahko spremenili na bolje. Že najmanjši zeleni koraki štejejo!

Rešite kviz in si prislužite katero od lepih nagrad:

• 1 x letna naročnina na revijo Sensa in majica Telemach z napisom Mislim zeleno

• 9 x majica Telemach z napisom Mislim zeleno