Gregg Braden: Božanska matrika

Z dvajsetimi ključi za zavestno ustvarjanje nam avtor pokaže, kako lahko čudeže svoje domišljije pretvorimo v živo resničnost. Obenem pojasnjuje znanost v nadvse razumljivem jeziku, si pri tem pomaga z zgodbami iz resničnega življenja in nam pokaže, da nas omejujejo zgolj naša prepričanja. To, kar smo verjeli nekoč, bo kmalu podvrženo spremembi!

24. 5. 2011

Obstaja kraj, kjer se začnejo vse stvari; mesto čiste energije, ki preprosto "je". V tem kvantnem inkubatorju za resničnost so mogoče vse stvari. Od osebnih uspehov, obilja in ozdravitve do naših neuspehov, pomanjkanja in bolezni... Vse, od naših največjih strahov do naših najglobljih želja, se začne v tej "juhi" potenciala.

Leta 1944 je Max Planck, oče kvantne teorije, presunil svet s trditvijo, da je "matrika" kraj, kjer se rodijo zvezde, DNK in vse, kar je vmes. Nedavna odkritja so postregla z dramatičnimi dokazi, da je matrika, kot si jo je zamislil Planck - božanska matrika - resnična. Prav ta manjkajoči člen v našem razumevanju predstavlja zbirnik za vesolje, most med našo domišljijo in našo resničnostjo ter odsev tistih stvari našega sveta, ki jih ustvarjamo v svojih prepričanjih. Da bi se lahko posluževali sile omenjene matrike, moramo najprej razumeti, kako deluje, in se naučiti jezika, ki ga razume.

Več kot 20 let si je Gregg Braden, nekdanji višji svetovalec letalskih in vesoljnih računalniških sistemov, prizadeval prav za to razumevanje. Od odmaknjenih samostanov v Egiptu, Peruju in Tibetu vse do pozabljenih besedil, ki jih je redigirala zgodnja krščanska cerkev, je skrivnost božanske matrike ostala zakodirana v jeziku naših najbolj dragocenih tradicij, potrjuje pa jo tudi sodobna znanost.

V pričujoči knjigi, ki razbija nekdanje paradigme znanosti, nam Braden posreduje svoja spoznanja in prečka tradicionalne meje znanosti, zgodovine in religije ter ponudi svež vpogled v starodavne misterije. S tem tudi preoblikuje naše razmerje z našim notranjim in zunanjim svetom ter z nami deli sporočilo o ljubezni do življenja, ki spodbuja upanje.

Priigrajte si knjigo!

Trem uporabnikom naše spletne strani v sodelovanju z založbo Cangura podarjamo knjigo Božanska matrika.

Nagradno vprašanje

Kako se imenuje nova knjiga avtorja Gregga Bradna, ki bo izšla jeseni pri založbi Cangura?

  • a)      Božanska matrika
  • b)      Spontana ozdravitev s pomočjo prepričanja
  • c)      Globoka resnica

 

Namig: Odgovor boste zagotovo našli v intervjuju z avtorjem.

Če se želite potegovati za knjižno darilo, pošljite svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) na nagrade.sensa@adriamedia.si

Splošni pogoji nagradnih iger