Knjižne novosti v mesecu maju! Tudi podarjamo!

V dnevih, ki prihajajo, boste gotovo veseli najave novih knjižnih novosti, od katerih je kar nekaj lahkotnega branja, nekaj poučnega, a tudi kakšno duhovno čtivo.

(foto: profimedia)

6. 5. 2015

Med drugim sta izšla dva ženska romana in eno znanstveno-fantastično branje. Po knjigah Ljuba moja pošast Elizabeth Hoyt in Povabilo na ples avtorice Mary Balogh bodo najverjetneje posegale predvsem ženske, zato pa bo Bratovščina Oliverja Bowdena k branju pripravila še kakšnega moškega.

V založbi Učila je izšla tudi odkrita, provokativna in neizprosna biografija Bowie, ki jo je podpisala Wendy Leigh, željni duhovnih branj pa bodo radi posegli po Orisu večnosti izpod peresa dr. Aleksandra, nevrokirurga, ki se skupaj s soavtorjem Ptolemyjem Tompkinsom sprašuje o možnostih posmrtnega življenja.

Za vse, ki jim je pomemben zdrav način življenja in zdrava prehrana, so izdali tudi štiri priročnike. Na knjižnih policah novitet boste odslej našli knjigo Preprosto razstrupljanje Marion Grillparzer, ki med drugim ponuja tudi sedemdneni program za razstrupljanje z okusnimi recepti in koristnimi napotki, pa knjigico Zeleni smutiji Christiana Gutha in Brukharda Hickischa ter Hujšajmo s smutiji avtorice Chantal-Leur Sandjon in Veganstvo za začetnike Ruedigerja Dahlkeja.

Iz tiskarne pa naravnost na knjižne police knjigarn Felix prihaja tudi nov del iz serije priljubljene mladinske junakinje Brine Brihte. 

Ne spreglejte!

Eno od knjižnih novitet bomo tudi podarili na naši facebook strani in sicer zanimivo knjigo dr. Ebena Alexandra in Ptolomyja Tompkinsa - Oris večnosti, v kateri pišeta, kako znanost, vera in navadni ljudje dokazujejo obstoj onostranstva.

Dr. Eben Alexander v Orisu večnosti s soavtorjem Ptolemyjem Tompkinsom deli vizije posmrtnega življenja svojih bralcev in razkrije, da se presenetljivo pogosto ujemajo tako s pogledi svetovnih duhovnih vodij kot s spoznanji filozofov in znanstvenikov. Izkaže se, da je širom časa in prostora veliko enotnosti glede potovanja duše in njenega preživetja onstran smrti. Dr. Alexander v knjigi argumentira tezo o konkretnem obstoju nebes in dokazuje, kako smo pozabili, kdo v resnici smo in kakšna je naša prava usoda, a se tega začenjamo spet zavedati.

Avtor knjige Pogled v večnost, uspešnice o življenju po življenju, preko znanja modrecev iz starodavnih časov, modernih znanstvenikov in zgodb običajnih ljudi v svoji novi knjigi dokaže obstoj nebes.

Sledite nam na facebook strani Sense!