Sandi Dolinar: 365 novih spoznanj

Knjiga 365 novih spoznanj avtorja Sandija Dolinarja je namenjena iskalcem ljubezni in svetlobe, ki želijo najti pravo pot v svojem srcu. Vsebuje 365 čudovitih kanalaziranih sporočil iz duhovnega sveta, ki služijo kot navdih in dodatna pomoč na poti duhovnega razvoja.

7. 1. 2014

Knjigo lahko uporabljate na več načinov.

Prvi je, ko še ne verjamete dovolj vase. Knjigo preberete na tisti strani, kjer se vam trenutno odpre.

Drugi način je, ko je ljubezen že del vaše notranje trdnosti in samozavesti. Knjigo preberete tam, kjer je datum vašega rojstva.

Tretji je, ko že verjamete vase in ste na poti pogumnih in hrabrih. Knjigo odprete čisto vsak dan, preberete, kaj vam sporoča, in čim prej uresničite napisano.

Sprejmite se kot del vesolja

Verjemite vase in vaš napredek ne more izostati. Sporočila so pot poguma in potrebnih sprememb, ki si jih želite v svojem srcu, a včasih ne opazite resnice, ki se vam odmika, ko ne verjamete vase in v idealen razplet dogodkov.

Sprejmite se kot del vesolja, ki vam stoji ob strani, ko se zavedate svoje popolnosti, in vas bodri na poti vase, v vaš notranji mir in vam daje moč ter pogum za potrebne spremembe. Duhovni svet je del vas, ko se prepustite notranjim občutkom in uživate v vsakem trenutku, ki ga lahko polepšate tudi drugim s svojo zrelostjo in širjenjem pozitivne komunikacije.

Notranja moč je del vas

(sporočilo iz knjige 365 novih spoznanj za 7. januar)

Notranja moč in pogum vam dajeta veljavo v vsakdanjem življenju. Postavite se zase na umirjen način in odprla se vam bodo vrata notranje trdnosti in samozavesti. Ko ste pogumni tudi duhovno, vam nobena preizkušnja ni tuja ali pretežka, saj se znate ravnati po načelih notranje trdnosti in sprejemate prave odločitve v pravem trenutku. 

Knjiga je že v prodaji v vseh bolje založenih knjigarnah.

Lahko pa jo naročite tudi na spletu.