Sandi Dolinar: Božja pot razsvetljenja

V knjigi Sandi prvič spregovori o svoji nenavadni življenjski poti, ki ga je pripeljala v svet duhovnosti, čeprav ga ta prej sploh ni zanimala. S pomočjo številnih duhovnih darov, ki jih je začel prejemati že pred desetletjem, nam podrobno razkriva delovanje najvišjih duhovnih energij in zakonov, ki vladajo v duhovnem svetu.

25. 11. 2011

Duhovnost ni nekaj abstraktnega, poudarja Sandi, ampak naše življenje samo. Notranja moč izhaja iz našega notranjega miru, ta pot pa preko modrosti pelje do ljubezni, ki je edini smisel življenja.

Avtor nam v knjigi svetuje, kako se podati na pot osebnostne rasti in nas opozarja na pasti, ki nas lahko čakajo na tem potovanju. Tako je knjiga tudi svojevrsten učbenik, tudi za tiste, ki s pomočjo različnih tehnik pomagajo drugim in se pri tem pogosto ne zavedajo, da je napačna uporaba le-teh lahko še kako škodljiva tudi za njih same.          

Knjiga je programirana tako, da deluje zdravilno, saj boste ob njenem branju občutili, kako se vam dviga vaša energija, še posebej, če boste knjigo brali s srcem.

Vtisi o knjigi

"Knjiga je Božji dar, lučka, ki sveti, in je kot bakla Ljubezni, ki bo prinesla svetlobo in mnogim pokazala pravo pot ..."

Dragi Sandi, si oseba z velikim srcem, ki nesebično pomaga in pokaže pot do osebne preobrazbe. Tvoja knjiga je Božji dar, lučka, ki sveti, in je kot bakla Ljubezni, ki bo prinesla svetlobo in mnogim pokazala pravo pot, vlila zaupanje in podarila vero v čudež Življenja. Hvala, ker nam iz tedna v teden pomagaš na meditacijah, stojiš ob strani in spodbujaš na razpotju preobrazbe. Tadej

"Vsi, ki se želite poučiti o zakonitostih, ki krojijo našo usodo, in še o marsičem drugem, boste to izvedeli v Sandijevi knjigi ..."

Življenje nas vodi skozi različne situacije in izkušnje, ki so namenjene rasti naše duše. Če tega nismo pripravljeni uvideti in razumeti, bomo slej ko prej postavljeni v tako situacijo, ki nam ne bo všeč. Šok, ki ga doživimo, nam pomaga razgraditi stare vzorce in navade, dobimo nov zagon, moč in energijo, da se pomaknemo za korak naprej. Skozi vse vzpone in padce nas usmerja Božja ljubezen, poti pa si izbiramo sami. Vsi, ki se želite poučiti o zakonitostih, ki krojijo našo usodo, in še o marsičem drugem, boste to izvedeli v Sandijevi knjigi Božja pot Razsvetljenja in Sandijevih meditacijah ob torkih v Stražišču pri Kranju. Slavi

"Ob prebiranju Sandijeve knjige Božja pot Razsvetljenja sem občutila neskončno povezanost z Bogom, popolnost in lepoto svoje duše..."

Naše življenje je neprecenljiv Božji dar, ki nam daje obilico priložnosti za rast in razvoj naše duše. Ko to spoznamo, se zavestno odločimo uresničiti svoj potencial in doseči popolnost svoje duše. Pot do tega cilja ni vedno lahka in enostavna. S pomočjo Sandijevih torkovih meditacij dobimo ogromno pomoči, podpore, koristnih nasvetov in predvsem Božje ljubezni, ki nam pomaga pri razsvetljevanju naše duše, kar je tudi naš glavni namen. Ob prebiranju Sandijeve knjige Božja pot Razsvetljenja sem občutila neskončno povezanost z Bogom, popolnost in lepoto svoje duše in veličino Sandijevega poslanstva in poslanstva vseh nas. Sandi, tvoja knjiga je Božji blagoslov, s pomočjo katere bo moč ozdraviti človeštvo, ga rešiti trpljenja in zaživeti v ljubezni. Hvala ti za brezpogojno pomoč, podporo in zaščito, ki nam jo daješ, in hvala Bogu za vse darove, ki jih prejemamo, da lahko služimo sebi in sočloveku. Violeta

"Ob Sandijevi pomoči sem videl prečudovita duhovna bitja in energije, ki nam pomagajo."

V življenju se srečujemo z različnimi težavami, se soočamo s preizkušnjami, ki nam jih ponuja življenje, saj le na tak način rastemo. Imam čudovito izkušnjo, ko sem imel čast in priložnost sodelovati pri izdelavi in oblikovanju Sandijevega znaka. Ob njegovi pomoči sem videl prečudovita duhovna bitja in energije, ki nam pomagajo. Ob risanju simbolov sem dobival natančna navodila o izdelavi oz. risanju podrobnosti, ki so v znaku. S pomočjo videnj sem spoznal, kako mogočno poslanstvo ima Sandi. Knjiga je odlična popotnica, da spoznamo namen življenja, in ob spreminjanju samega sebe bomo pripomogli, da svet postane boljši. Pomagala bo marsikateremu, da mu pokaže pravo pot in vero v življenju. Hvala Sandi za pomoč, ki nam jo daješ vsak torek na meditaciji, in pomoč, ki jo nudiš tudi kot prijatelj. Igor

"Z vsako besedo spoznavam, da je v življenju najpomembnejša ljubezen" ...

Sandi, knjiga, ki si jo napisal, mi daje občutek zadovoljstva, saj z vsako tvojo besedo spoznavam, da je v življenju najpomembnejša ljubezen. Na tvojih meditacijah iz tedna v teden rastem in občutek, da se v meni prebuja vera, vera v Boga in vera v sebe, mi daje pogum, da stopam po svoji poti naprej. Suzana

"Knjiga odpira Božjo ljubezen vsem, ki so jo pripravljeni prebrati s srcem" ...

V knjigi Božja pot Razsvetljenja nas Sandi z nesebično ljubeznijo usmerja na pravo pot, pot
spreminjanja in ljubezni. Knjiga odpira Božjo ljubezen vsem, ki so jo pripravljeni prebrati s srcem. Ravno tako je na Sandijevih meditacijah čutiti neskončno moč ljubezni, ki nam odpira nova znanja, ki so v teh časih nujno potrebna. Hvala Sandi za ta čudež.
Matjaž

Knjigo lahko naročite na tejle povezavi: http://www.meditacija-sandi.com/meditacija_knjiga.html

Cena knjige je 22 evrov.

Predstavitve knjige

Sandi bo knjigo prvič javno predstavil na 4. Sensa vikendu v Bohinju; v četrtek, 1.12.2011 ob 18 uri bo predstavitev potekala v Kranju, v prostorih KS Stražišče, kjer potekajo redne torkove meditacije; v ponedeljek, 5.12. 2011 ob 18 uri pa v prostorih KD Črnuče, na Dunajski 367 v Ljubljani, kjer bo prav tako potekala meditacija.Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri