Svetloba angelov

Pričevanja znamenite angelske zdravilke in terapevtke z angeli (2. natis) V knjigi Svetloba angelov nam avtorica približa svetlobna bitja, ki nas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na naš klic, če jih le želimo spustiti v svoje življenje.

 

10. 8. 2011

Osredotočite se na mir in strah bo izginil.
Osredotočite se na ljubezen in sovraštvo bo izginilo.
Osredotočite se na radost in bridkost se bo razblinila.
Gojite cvetje in plevel se ne bo prijel.

V knjigi spoznamo različne vrste angelov in njihovo vlogo. Ko se nas dotaknejo s svojo neizmerno energijo, so ta občutja izjemna in težko opisljiva. In takrat začutiš neskončno željo, da bi vso to ljubezen in veselje delil z vsemi. Vsebina knjige je obogatena še s številnimi doživetji posameznikov, ki so želeli svoja hvaležna pričevanja deliti z vami.

Svetloba angelov je knjiga, ki bo predramila tudi tiste, ki morda (še) ne verjamejo v obstoj čudovite svetlobe, božanskega miru in brezpogojne ljubezni. Izjemna dodana vrednost knjigi so meditativne vaje, ki nam omogočajo srečanje z našim angelom varuhom, nam pokažejo pot spoznavanja sebe in nudijo možnost povezave z angeli, ne glede na našo, do sedaj prehojeno pot.

Iz predgovora

Angelska bitja so povsod okrog nas: vsak dih, vsak trenutek, vsak utrip srca, vsak tren očesa. Z nami in za nas, če jim dovolimo vstopiti v naše življenje in se jim prepustiti. Polni so ljubezni, razumevanja, navdihov in vse to so nam pripravljeni predajati sleherni trenutek. Vsa dejanja, vsak premik, vsaka uresničitev naših želja, pričakovanj, prošenj, se pretaka iz njihovega v naše srce, da nam ga napolnijo z ljubeznijo. Želijo prinašati svetlobo v nas, da bo naše življenje lepše, boljše, lažje in da bomo tudi sami znali drugim pošiljati ljubeče žarke svetlobe v njihova življenja.

Tu in sedaj nismo zgolj zato, da uresničimo svoje poslanstvo, ampak tudi zato, da doživimo lepe trenutke, da delimo ljubezen z drugimi, da jo sejemo in da bomo na koncu zemeljske poti lahko rekli:« Ja, res je bilo lepo.«

Nikoli ni bil namen bivanja na zemlji trpljenje in preizkušanje ali občutenje samih slabih izkušenj, ampak učenje. Posamezne naloge so neizogibne, ker smo si jih sami izbrali z enim samim namenom, da se učimo in občutimo ter da imamo sebe najrajši, kajti le tako lahko damo pravo iskreno ljubezen tudi drugim. Nekateri ljudje, med njimi tudi Diana Cooper, so bili poslani med nas, da nam pomagajo, da nas učijo prepoznavati in sprejemati vso to ljubezen, ki nam je na voljo, pa (še) kar ne znamo ali ne želimo odpreti src in jo sprejeti z vsem svojim bitjem.

V knjigi nam avtorica na zelo nazoren in preprost način približa angelska bitja, njihovo pojavnost, način delovanja in nam hkrati ponuja roko, kako lahko sami pridemo v stik z angeli. Ne govori o nečem, kar je dano ali podarjeno samo izbranim ljudem, ampak o bitjih, ki so vedno okrog nas in z nami, samo prepustiti se jim moramo. Nekateri od vas boste lahko slišali njihov šepet, drugi jih boste občutili, tretjim bo dano, da jih tudi vidijo ... Vedite pa, da nihče od nas ni vreden več od drugega, glede na to, kako jih bo zaznal. In ko boste deležni teh občutkov, si boste želeli, da bi čim večim ljudem lahko podarili ali prenesli te občutke ljubezni, varnosti, sreče, zadovoljstva, miru. In videli boste, da ste s svojo odprtostjo do tega, kar nam je ves čas in neskončno dolgo na voljo, pomagali tudi ostalim, da zaživijo, da se odprejo in se prepustijo.

Doživetja posameznikov, ki so navedena v knjigi, jasno pričajo, da angeli ne delajo razlik med ljudmi, da so za čisto vse nas tu. Nenehno. Zavedati se moramo, da za angele ne obstojata čas in prostor, zato so lahko istočasno na različnih krajih in nam vedno pomagajo, če jih le za to prosimo. Ker pa smo človeška bitja, imamo vso pravico in hkrati odgovornost, da sami odločamo in vplivamo. Brez našega privoljenja ali odprtosti, angeli ne smejo vplivati na nas. Vedno in povsod pa delujejo pozitivno, ljubeče in nam v dobro.

Tudi v trenutkih, ko se nam bo morda zazdelo, da nam ne pomagajo, ker smo se znašli v težkih življenjskih situacijah, se zavedajmo, da brez raznovrstnih zemeljskih izkušenj ne bomo mogli rasti in se dvigovati na višji nivo razumevanja, višjo stopnjo zavesti ter tako uresničiti svojega poslanstva. Tu smo zato, da se učimo, vse ostalo so postranske stvari, ki sestavljajo naš mozaik življenja.

O avtorici

Diana Cooper je terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic. V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetnih mojstrov - Diana Cooper school of Angels and Ascension.

Preberite intervju z avtorico Diano Cooper na www.cangura.com

Podarili smo 3 knjige

V sodelovanju z založbo Cangura smo trem uporabnikom naše spletne strani knjigo podarili.

Seznam nagrajencev:

  • Alenka Makoter
  • Nina Barbič
  • Tanja Bukovec

Čestitamo! Knjigo boste prejeli po pošti.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri