Romana Pogorelčnik: Numerologija

2. 9. 2014
Deli
Romana Pogorelčnik: Numerologija

Priročnik za tiste, ki želite odkriti skrivnosti osebnosti s pomočjo števil

Priznano numerologinjo Romano Pogorelčnik že od otroštva zanima svet, ki je očem neviden, pa vendar prisoten. Avtorica knjige Numerologija: tvoje ime, tvoja osebnost se z numerologijo ukvarja že od leta 2001. O numerologiji in tudi astrologiji že vrsto let piše za številne medije. Organizira tečaje numerologije ter sproščanja in meditacije, izdeluje osebne analize, predvsem pa se pri svojem delu posveča proučevanju medčloveških odnosov.

Knjiga vsebuje natančno analizo stotih najpogostejših slovenskih imen, vendar se bo v njej našel vsakdo in si lahko preprosto izračunal vibracijo, ki ga opredeljuje.

Numerologinja v knjigi pokaže, kako se da skrivnosti osebnosti razkriti s pomočjo števil. Poudarja, da je numerologija tehnika, s pomočjo katere ugotavljamo, kdo smo, kako čustvujemo oziroma razmišljamo in kako se zato odzivamo. "Zelo primerna je za vse, ki vas zanima, kako vaše ime vpliva na vaše delovanje. Marsikdo bo v njej našel odgovor o osebnostnih lastnostih, zaradi katerih si že dolgo beli glavo in si jih ne zna pojasniti."

Namen njenega pisanja je ozavestiti ljudi, saj se le tako prebudi zavedanje o življenju. Bralce poziva, naj se vrnejo k sebi. Vabi jih, da v knjigi poiščejo opise svojih vibracij, "potem pa vse dobre lastnosti okrepite in slabe lastnosti opustite. "

Ob odkritju, da je moja vibracija število 4 - število vizij, vztrajnosti, drugačnosti, pravice, znanosti in revolucije, me je prevzel prijeten občutek. Čeprav sem bila pred branjem nekoliko skeptična, sem se v zapisanem, da število 4 dela osebo posebno in tudi nerazumljeno, v očeh drugih včasih nesrečno in osamljeno (kar je le zunanja slika), prepoznala. Ob zapisanem sem prikimavala in se nasmehnila ob spoznanju, da znam biti preveč natančna, da se ne obremenjujem z vsakdanjimi ali banalnimi stvarmi in da moram biti vedno osredotočena na prihodnost.

Priročnik vam bo pomagal prepoznati svoje prednosti in vas spodbudil, da jih čim bolj izkoristite. S pomočjo besed v knjigi stopite na pot samospoznanja, da najdete notranji mir in zadovoljstvo. "Če ne veste, kaj je v vas, ne morete ničesar spremeniti, če pa veste in ste pripravljeni na delo, ste že zmagovalci" vas spodbuja avtorica.

In še opozorilo: če se sprašujete, zakaj vaše življenje ni sanjsko in božansko, preverite, če so za to morda "krive" vibracije, ki jih oddaja določeno število, povezano z vašim imenom. Če so, vam ni treba spremeniti svojega imena, vas potolaži avtorica, saj svojo kodo spreminjate s svojim notranjim zorenjem in rastjo.

Knjiga je izšla pri založbi Mladinska knjiga.

Danaja Lorenčič