Dnevi joge po vsej Sloveniji in joga izziv: Prijavite se!

Spoznajte jogo skozi lastno izkušnjo in se nam pridružite na zabavnih Dnevih joge Merkur zavarovalnice po vsej Sloveniji, hkrati pa se prijavite tudi na joga izziv za začetnike. 

Dnevi joge po vsej Sloveniji in joga izziv: Prijavite se! (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2018

Še vedno ne veste, ali je joga primerna za vas? Bi radi začeli z vadbo joge, pa ne veste, kako? Potem so Dnevi joge kot nalašč za vas. Pri jogi se učimo obvladovati telo z namenom, da ostanemo ali postanemo zdravi ter da bolje spoznamo samega sebe, se sprostimo in umirimo po napornem dnevu ter globoko zadihamo. Če že izvajate jogo ali ste čisti začetnik, se pridružite ter spoznajte jogo, sebe in nove ljudi.

Merkur Zavarovalnica skupaj s Hitradiem Center po Sloveniji na šestih lokacijah na prostem, v objemu narave, organizira dogodke Dnevi joge. Namen Dnevov joge je osveščanje o preventivi in zdravem načinu življenja.

Pridružite se lahko ob sobotah med 9. in 12. uro dopoldne v naslednjih krajih:

1. Murska Sobota, 19.5.2018, Trg kulture, pred lokalom Pomaranča.
2. Maribor, 26.5.2018, Drava Center.
3. Celje, 2.6.2018, Mestni park, za drsališčem.
4. Bled, 9.6.2018, Zaka, (veslaški klub Bled).
5. Izola, 16.6.2018, San Simon.
6. Ljubljana, 23.6.2018, Špica.

S prijavo na enega od Dnevov joge Merkur zavarovalnice boste na vpisani e-naslov prejeli kodo, ki jo ob udeležbi na dogodku pokažete organizatorju in prejmete podlogo za jogo.

PRIJAVA NA DNEVE JOGE MERKUR ZAVAROVALNICE

Sobotni dopoldnevi bodo torej do konca junija posvečeni razvajanju in negi telesa, uma in duha. Poleg vadbe joge, ki jo bo vodil izkušen učitelj joge, se boste lahko pogovorili s fizioterapevti, dobili napotke o pravilni drži in se prepustili masaži, privoščili pa si boste lahko tudi zdrav smoothie napitek.
Dopoldansko razvajanje bo povezoval moderator Radia Center Blaž Babič, ki bo poskrbel tudi za zabavne vsebine.

Prijavite se in pridite oblečeni v udobna športna oblačila, pripravljeni na jogo in zdravo zabavo! Se vidimo!

Joga izziv za začetnike z Nino Gaspari

Da boste lažje pričeli z vadbo, pa smo za vas pripravili še joga izziv z Nino Gaspari! Ta vam bo omogočil, da se naučite osnov joge ter tistih najpomembnejših osnovnih gibov oziroma asan kar sami doma!

Skozi izziv vas bo vodila Nina Gaspari, ki je včasih bila prepričana, da joga ni zanjo, ker ji je bila od nekdaj ljubša intenzivnejša vadba. Dinamični delovni čas in stresno okolje, pa so od nje enostavno zahtevali, da se malo umiri in stopi korak nazaj. Kot pravi sama je z redno vadbo joge prišla do najlepšega darila, ki si ga je lahko podarila. Časa zase. Časa, v katerem se ukvarja sama s seboj. Joga lahko tudi vam pomaga izboljšati kakovost življenja počutje.

Izziv se bo začek v ponedeljek, 14. maja, ko boste na svoj e-naslov prejeli prvi video in ostale koristne informacije!

Nina Gaspari

Zakaj se prijaviti na joga izziv?

  • Ker boste v naslednjih petih tednih enkrat tedensko prejemali video vsebine z joga vadbo, ki jo bo vodila trenerka Nina Gaspari. Video vadba vam bo omogočila, da boste lahko jogo izvajali sami doma in tako prihranili čas (in denar).
  • Nina vam bo skozi kratke video vadbe predstavila dinamično jogo, ki jo boste lahko enostavno vključili v svoj vsakdan.
  • Poleg video vsebin boste prejeli še uporabne članke in nasvete oziroma zdrave recepte.
  • Nina bo poskrbela, da se boste pri izvajanju asan naučili pravilne postavitve telesa in načina dihanja, s katerim boste umirili svoje misli.
  • Naučila vas bo tudi, kako se ogreti in na kaj morate paziti, če že imate kakšno poškodbo ali da se izognete poškodbam.
  • Predstavila bo lažje in zahtevnejše različice izvajanja vaj.
  • Izziv vam lahko pomaga, da joga in zdrav način prehrane postaneta del vašega vsakdanjega življenja.

Izziv je primeren za vse, tudi za čiste začetnike! Tako za moške kot ženske, mlajše in starejše...

In ne - zagotovo vam ne bo dolgčas! Poskusite!

Prijavnica

Sodelovanje trenutno ni možno.

Značke: joga