Joga izziv za začetnike z Nino Gaspari 2. dan: JUTRANJA VADBA

Danes ne potrebujemo kave, saj se bomo prebudili s kratko jutranjo vadbo joge!

Joga izziv za začetnike z Nino Gaspari 2. dan: JUTRANJA VADBA (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2018

Danes vam bo učiteljica joge, Nina Gaspari, predstavila kratko jutranjo vadbo za prebujanje, s katero boste že zjutraj napolnili svoje telo in tako postavili temelje za odličen preostanek dneva.

Opravili boste kratko ogrevanje, ponovili pozdrav soncu, ki ste se ga naučili že v 1. dnevu izziva, nato pa se boste naučili še dodatne nove vaje.

Za tiste, ki ste zamudili pozdrav soncu, si lahko vadbo pogledate tukaj. 

Prijetno prebujanje z jogo vam želimo!

Se še niste prijavili na joga izziv? To lahko še vedno storite tukaj. 

5 razlogov, zakaj je prebujanje z jogo boljše kot prebujanje s kavo? 

1. Pri jogi boste razprli svoja sključena ramena in trde boke, izboljšali prebavo in pomagali telesu, da se razstrupi. Ravno nasprotno kot kava torej.

2. Joga vam bo pomagala, da izboljšate svoje dihanje. Kako pravilno dihati, vam bo v videu povedala joga inštruktorica Nina Gaspari. 

3. Okrepili boste vaše mišice!

4. Začetek dneva z jogo bo izboljšal vaše počutje v celem dnevu. 

5. Razgradili boste nakopičene strese. Za razliko od glasnih in hrupnih telovadnic, ki lahko še povečajo utrujenost in agresijo, se lahko pri vadbi joge resnično umirite. Ko umirite um in misli, pa morda dobite odgovore na vprašanja, ki ste jih tako dolgo iskali. 

Pridružite se nam na dogodkih Dnevi joge

Naša video vadnica vam omogoča, da lahko jogo izvajate sami doma, kadarkoli želite in imate čas. A vseeno je čudovito jogo vaditi tudi v naravi oz. v skupini med ljudmi!

Merkur Zavarovalnica skupaj s Hitradiem Center po Sloveniji na šestih lokacijah na prostem, v objemu narave, organizira dogodke Dnevi joge

Pridružite se lahko ob sobotah med 9. in 12. uro dopoldne. Kje in kako?

Poglejte tukaj.