1. SLOVENSKO FRAKTALNO SREČANJE

Vabljeni na dogodek, katerega namen je MREŽENJE in DELJENJE IZKUŠENJ ob delu z Metodo fraktalne risbe. Moč metode fraktalne risbe je v tem, da razen natančnega ugotavljanja notranjega stanja osebe, omogoča proces (samo)korekcije in (samo)zdravljenja.

1. SLOVENSKO FRAKTALNO SREČANJE (foto: shutterstock) shutterstock
7. 9. 2021

Na dogodku bo predstavljena uporaba metode v pedagoškem procesu, pri delu z osebami v delovno terapevtski obravnavi in pri delu z osebami s težavami v duševnem zdravju.

KDAJ IN KJE?

18. 9. 2021 bo na Biotehniškem izobraževalnem centru - BIC, potekalo 1. Slovensko fraktalno srečanje. Namen dogodka je MREŽENJE in DELJENJE IZKUŠENJ ob delu z Metodo fraktalne risbe. Program je bogat.

KAJ SE BO DOGAJALO?

Spoznali bomo tudi, kako uspešna je lahko metoda pri vzpostavitvi medsebojnega sodelovanja in povezovanja. Na dogodku bomo gostili tudi zanimivo psičko in spoznali svetovalnico s pomočjo psa in risbe.   

Poleg predstavitev izkušenj uporabe metode ob delu z drugimi, bosta dogodek obogatila dva gosta in sicer pater, dr. Karel Gržan, s katerim smo pogovor na temo - Kako preživeti ta čas posneli v naprej in ga. Berta Rebol, ki nam bo v živo predstavila zelo zanimivo in uporabno metodo tapkanja, EFT, ki nam je lahko v pomoč pri soočanju z življenjskimi izzivi.

Dogodek bo potekal ves dan, vmes pa bomo imeli organizirano kosilo. Poskrbljeno bo za vse, tako mesojedce, kot vegetarijance, vegane in tiste, ki ne morejo jesti jedi z glutenom.

Po kosilu bo čas za deljenje lastnih izkušenj, predstavljeni pa bodo tudi programi Fraktalne šole in sicer vseh treh stopenj.

Kotizacija: 50 €

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z ukrepi NIJZ, zato bo število mest omejeno.

DA BO ORGANIZACIJA DOGODKA LAŽJA - PROSIM, IZPOLNITE SPLETNO PRIJAVNICO.