3-dnevni praktični tečaj vastuja v maju

VASTU je stara veda o pravilni ureditvi prostora in o povezanosti prostora, človeka in vesolja. Ni vseeno v kakšnem prostoru živimo in kako je le ta urejen, ker hiša  vedno v polnosti odseva našo življenjsko situacijo in zgodbo. Kot nevidna nit se prepleta z vsemi področji našega življenja.

25. 4. 2013

Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora vplivamo na naše življenje bolj, kot bi lahko na prvi pogled pomislili.

Pomlad je čas, ko stvari začenjamo na novo, hkrati pa moramo tisto staro spustiti, če želimo narediti prostor novim,  pozitivnim izkušnjam.

Zato vas vabimo na izredno praktični tečaj Vastuja, ki vam bo s spremembo (večjo ali manjšo) bivalnega okolja - podprl pozitivno spremembo na različnih področjih v življenju. Ker je vse neločljivo povezano.

Kdaj:

Dopoldanski termin:  torki  14.5., 21.5. in 28.5. med 10 in 13h

Popoldanski termin: četrtki 16.5., 23.5. in 30.5. med 17.30 in 20.30h

Kje:

Dopoldanski termin: VIT-al studio, Cesta na ključ 60, Ljubljana Vič

Popoldanski termin: CHIARA CENTER, Ježa 90, Ljubljana Črnuče

PRVI DAN tečaja bomo spoznali teoretično, splošno uporabno znanje za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, hiši, vrtu...

DRUGI IN TRETJI DAN tečaja pa bomo delali praktično na lastnih tlorisih in konkretnem prostoru kjer bivamo, delamo....Pogledali bomo, kaj lahko vsak posameznik naredi za spremembo v svojem bivalnem ali delavnem okolju in življenju nasploh. Spoznali bomo osebno točke v prostoru (8 le teh), izračunane iz osebne djotiš natalne karte, povezane s zdravjem, partnerstvom, obiljem, življenjsko nalogo na poklicu....Naučili se bomo, kako jih označiti v prostoru in spoznali, kako sprememba življenjskega prostora vedno odpira spremembo v življenju. Ker je vse neločljivo povezano.

Tečaj je zasnovan izredno praktično.

Cena tečaja: 120 EUR

Cena vključuje: tečaj, gradivo, individualni posvet, Šri jantro

Zaradi načina dela in predhodne izdelava djotiš natalne karte ter osebnega načrta za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, je nujna predhodna prijava na tečaj.

Tečaj vodi Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka ter svetovalka bachove cvetne terapije, www.eroja.si

Prijave na: Tina, 031 509 130 ali tina.pipan@eroja.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri