3-dnevni seminar z ruskim zdravnikom dr. Olegom Torsunovim

V zadnjem avgustovskem tednu (od 26.8. - 28.8. 2022) bo v okviru projekta Znanje za življenje potekal seminar z ruskim zdravnikom Olegom Genadijevičem Torsunovim. 

3-dnevni seminar z ruskim zdravnikom dr. Olegom Torsunovim (foto: profimedia) profimedia
3. 8. 2022

V zadnjem avgustovskem tednu (od 26.8. - 28.8. 2022) bo v okviru projekta Znanje za življenje potekal seminar z ruskim zdravnikom Olegom Genadijevičem Torsunovim. 

Dr. Torsunov je strokovnjak za javno zdravje, družinsko psihologijo, refleksologijo in kristaloterapijo, poznavalec ajurvede in vedske kulture ter svetovno znan avtor in predavatelj. Predava o človekovem psihičnem ustroju, povezavah med osebnimi značilnostmi in boleznimi, o tem, kako dosežemo harmonične odnose, vzgojimo srečne otroke, uspemo v poslu ipd. 

Kot velik zagovornik zdravega življenjskega sloga se dr. Torsunov v sodelovanju z eno od moskovskih medicinskih fakultet posveča tudi znanstvenim raziskavam za izboljšanje kakovosti življenja. Leta 2015 je prejel zlato medaljo Ruske akademije za naravoslovje Ilija I. Mečnikov za prispevek k izboljšanju zdravja v državi. 

Razvil je edinstvene metode diagnostike in zdravljenja bolezni, ki pa vključujejo tudi uporabo naravnih materialov, kot so kristali in rastline. Ustanovil je Zdravstveni center Amrita, v okviru katerega delujeta tudi Izobraževalni center Saraswati in spletni Radio Veda, ki poleg prijetne glasbe v poslušanje ponuja pogovore in predavanja dr. Torsunova ter drugih strokovnjakov o zdravju, odnosih in osebni rasti. V številnih mestih je spodbudil nastanek klubov Blagost (Dobrota), enako se imenuje tudi mednarodni izobraževalni festival, ki se vsako pomlad in jesen odvija ob Črnem morju. Dr. 

Torsunov je napisal več kot 30 knjig o zakonih srečnega življenja, odnosih, vzgoji in delu z mladimi, razvoju uma, moči značaja, astrologiji, zdravju in modrosti, ki so prevedene v številne jezike; prva knjiga o Zakonih srečnega življenja tudi v slovenščino.

O SEMINARJU 

STRES, IZGORELOST in ZMAGA NAD VSEMI IZZIVI ŽIVLJENJA je tema tokratnega seminarja z dr. Torsunovim. Seminar je namenjen vsem, ki bi radi izpopolnili svoj vztrajen in iskren trud na področju celostnega zdravja, življenja in odnosov. 

Več informacij in prijave na: znanjezazivljenje9@gmail.com