3-mesečna kundalini meditacija

Vsako jutro od 22.1. do 16.4. 2011. S tehniko kundalini meditacije aktivirate svoj speči energetski potencial.

18. 1. 2011

Kaj je kundalini?

Pojem kundalini označuje bazen staljenih prvobitnih elementov v središču Zemlje. Ta planetarni kundalini pulzira s pravilnimi frekvencami, včasih pa povzroča velike spremembe na zemeljski površini.

Pri človeku se kundalini energija nahaja na dnu hrbtenice, v trtici. Opisujemo jo kot notranji ogenj s silnim potencialom, ki tako kot planetarni kundalini, izbruhne hitro in burno, ter povzroča spremembe. Kundalini je skriven izvor sile za razumevanje bistva življenja.

Ta sila je temelj splošnega razvoja, preobrazbe, metamorfoze življenja. Poznali so jo vsi stari narodi in jo opisovali kot kačo, ki spi na dnu hrbtenice in čaka, da nas prebudi v življenje. Pri večini ljudi je danes kundalini energija uspavana, ker nam nihče ni pokazal, kako jo aktivirati in uporabljati.

S tehniko kundalini meditacije je to uspavano energijo mogoče aktivirati. Takrat energija, ki se iz trtice začne dvigovati navzgor proti glavi, odpre vse žleze, t.i. čakre, da začnejo delovati z optimalno frekvenco vibracije pretočnega telesa. Ko se kundalini energija trajno odpre, človek prvič v svojem življenju postane to, kar je, in aktivira svoje sposobnosti, ki so mu bile dane z rojstvom. Življenje postane lepota, ekstaza, radost bivanja.

Aktivirana kundalini energija v posamezniku prinese naslednje rezultate:

  • postanemo energetsko pretočni
  • telo se zmehča in dobi lastno samozavest
  • grobe energije rafiniramo v nežnejše
  • postanemo bolj čuteči
  • povečata se kreativni potencial in zmožnost za delo
  • zmanjša se potreba po spanju
  • bistveno se izboljša intimno življenje.


V starih zapisih se je ustalilo mnenje, da je odpiranje kundalini energije zelo nevarno. Jogiji in nekatere druge skupine jo zato odpirajo več deset let. Iz izkušenj lahko povemo, da je kundalini energijo mogoče trajno odpreti v treh mesecih. Za to sta potrebna resno vsakdanje delo udeležencev in vodja s trajno odprto kundalini energijo.

Delavnico bo vodil Bodin z izšolanimi asistenti društva Bindu. Bodin ima trajno odprt pretok kundalini energije dvajset let. Dolgoletna znanja in osebna izkušnja mu omogočajo, da je doslej že marsikateremu udeležencu v ključnih trenutkih pomagal premostiti omejitve in mu omogočil trajno odprtje kundalini energije.

Več o meditaciji

Prijave in informacije: Tadeja 040 423 719; tadeja@drustvo-bindu.si; www.drustvo-bindu.si.