3-urna plesna avantura: Izpleši se!

Triurna sprostitev s plesom: malo ogrevanja, dihalnih vaj in uro ali dve norega plesa brez forme s plesno pedagoginjo Kristino De Ventus. Sobota, 17.12.2011, od 16.00 - 19.00, Ljubljana, BTC. Cena: 35 evrov.

14. 12. 2011

Kaj lahko pričakujete od delavnice?

Delavnico bomo začeli z dihalnimi in razteznimi vajami, ki odpravljajo mišične napetosti in omejitve; skozi glasbo in ples bomo odkrivali lastno telo, njegov ritem in dinamiko gibanja ter kreirali nam lasten ples.   

Kristina De Ventus o svoji izkušnji s plesom brez forme pravi:

"S plesom brez forme se podajamo v avanturo s samim seboj. Cilj, ki ga s plesom dosežemo, je, da nas skozi različne metode in principe pripelje do popolne svobode bivanja. Osvobodimo se misli, prepričanj, spominov, navad in tako dovolimo sebi, da se začnemo odpirati kot bel cvet, pričnemo dišati, naše telo se spremeni. Slišimo, vidimo, čutimo, in zaznavamo drugače. Vonjamo drugače, naši notranji organi dobijo prostor, dih dobi prostor, naše srce prične biti drugače. Postajamo budni. In živi. Nismo več utrujeni, v nas migeta, šelesti, drvi, igra, pleše vse je prav tako kot mora biti. Nastane skladnost med glasbo in nami - med nami in glasbo ni več razlike. Vse postane eno."

Formlæssence  je s skupino plesalcev razvil Bodin, diplomiranec ameriškega inštituta za kvantno psihologijo, diplomiranec francoske šole clearinga, diplomiranec londonske šole holističnega rebirthinga in diplomiranec intenziva razsvetljenja. Bodin pri svojem delu uporablja tehnike za čiščenje uma in odpiranja notranjega bitja.

Tu si lahko preberete intervju z njim: http://drustvo-bindu.si/formlaesence.php.

Prijave in informacije: Tadeja 040 423 719; tadeja@drustvo-bindu.si; www.drustvo-bindu.si.

Prijavite se prosim do srede, 14.12.2011