51. sejem Narava-zdravje od 20. do 23. oktobra

7. 10. 2021
Deli
51. sejem Narava-zdravje od 20. do 23. oktobra (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Med 20. in 23. oktobrom bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 51. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje.

Tudi tokrat je sejem zasnovan na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke ozaveščenosti in pomembnosti zdravega načina življenja, zato bo tam svoj kotiček imela tudi revija Sensa.

Pester in bogat sejemski program si lahko ogledate na povezavi naravazdravje.si.

Okušali boste lahko lokalno pridelano hrano v mednarodnem letu sadja in zelenjave. Krepili zdravje z zdravilnimi rastlinami. Se pomerili v raznolikih vadbah za vse generacije. Svoje zdravje boste lahko testirali na brezplačnih meritvah krvnega sladkorja, holesterola, tlaka, gleženjskega indeksa idr. in si na razstavnem prostoru Rdečega križa Slovenije določili krvno skupino.

Spoznajte naravna bogastva Slovenije ter se podučite o tem, kako ravnati z gozdom, domačimi živalmi, katere avtohtone živalske pasme poznamo pri nas.

Posebna pozornost bo posvečena mentalnemu zdravju

Posebna pozornost bo letos posvečena mentalnemu zdravju - vabljeni na 6. Maratonu pozitivne psihologije, ki bo letos potekal v okviru sejma; na Klepet ob kavi; k svetovanju zavoda Logout o pretirani rabi naprav z zasloni oziroma digitalni zasvojenosti ...

Oglasite se na stojnici revije Sensa

... in si zagotovite celoletno naročnino na revijo Sensa s sejemskim popustom.

Še posebej povabljeni na predavanje Sensinega sodelavca Davida Cigoja, ki bo govoril o razvoju zavesti, ki je poleg ljubezni najboljša zastonjska stvar na svetu.

Za obisk sejma je treba upoštevati PCT pogoje. Po nakupu vstopnice se lahko brezplačno testirate na covid-19.

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman