Angelska delavnica v Solnem templju

29. septembra praznujemo dan nadangela Mihaela. Na ta poseben dan vas vabimo, da se nam pridružite v Solnem templju v Ljubljani na angelski delavnici z nadangelom Mihaelom CELOSTNO ČIŠČENJE IN PREBUDITEV OSEBNE MOČI.

25. 9. 2012

V dvourni angelski delavnici boste deležni:

•    KANALIZIRANE MEDITACIJE v kateri bo nadangel Mihael vodil proces čiščenja telesa, čiščenja eteričnih vezi, čiščenja avre, čiščenja fizičnih in čustvenih navlak, osvobajanje in krepitev osebne povezanost. Meditacija bo potekala v solni sobi in bo istočasno potekala solna terapija.

•    SOLNE TERAPIJE, ki bo potekala ves čas delavnice. V soli se zdravi fizično telo, miselno telo, čustveno telo in duhovno telo. Sol telo očisti, spodbudi procese samozdravljenja in spodbuja povezanost posameznika s svojim bistvom, svojo dušo. Pogosto se v procesu solne terapije zavemo svojega življenja na drugačen način, spoznamo in odkrijemo kako bi lahko delovali, pridobimo ideje in voljo. Veliko posameznikov, ki imajo izkušnjo angelske meditacija v soli, pravijo, da je to enkratna izkušnja, ki jih očisti in napolni s svežo novo energijo in voljo za življenje.

•    MODROSTI NADANGELA MIHAELA bodo predane med solno terapijo z namenom, da se krepi jasnost posameznika za njegov obstoj na Zemlji. Te modrosti si boste lahko zapisali, da vas bodo vodile v življenju. Vsa sporočila so kanalizirane modrosti nadangela Mihaela.

•    INDIVIDUALNE KROMOTERAPIJE (ali barvne terapije) v manjši solni sobi. Kromoterapija uporablja različne spektre svetlobe z namenom zdravljenja telesa. Vsaka barva oz. njena svetloba ima učinek na posameznika. Svetloba vpliva na telo, čustva, misli in dušo. Angeli so nam predali učinke posameznik barv oz. svetlobnih odtenkov. Med spodnjimi barvami, si izberete tisto, ki jo želite imeti v kromoterapiji. Kromoterapija se bo izvajala v manjši solni sobi, kjer je konceptracija svetlobe in soli izjemna kombinacija za učinek posamezne svetlobe.

•    INDIVIDUALNEGA KANALIZIRANJA SPOROČIL MIHAELA za vsakega posameznika. Istočasno ob kromoterapiji bo posameznik deležen osebnega kanaliziranja sporočil Nadangela Mihaela. Mihael bo vsakemu posamezniku predal osebno sporočilo in mu dovolil, da mu postavi svoje vprašanje.

Vsak udeleženec prejme vse zgoraj zapisane terapije.

Prijave so mogoče do četrtka 27.9. ali do zapolnitve prostih mest (ki jih je zgolj 16), zato s prijavo pohitite, da si izberete svoj termin. Prijavite se na prijava@angelski-dotik.si!

Cena dvourne kanalizirane delavnice, ki vključuje vse zgoraj naštete dele je 42€.

Več o dogodku, si preberite na: www.angelski-dotik.si

Ekipa Angelski dotik