Art Sound Mandala Workshop II

Vabljeni na delavnici ArtSound Mandala Workshop (delavnica slikanja mandal in delavnica zvočne mandale - delavnica zvoka in vokala), ki ju bosta vodila Alex Imelio in Sonia Trošt. 

27. 11. 2018

ART&SOUND mandala združuje umetnost simbola in zvoka. Ustvarja harmonijo, ki jo dosežemo z mandalami, ki imajo močan vpliv na človeka. "Zdravijo", ščitijo in polnijo s svojo energijo. Gre za eksperimentalno umetnost slike in zvoka, za učenje posebnih tehnik vokala, ki so primerne tudi za profesionalne pevce, igralce, skratka vse, ki jim je zvok del vsakdana. Kombinacije pravih zvočnih frekvenc, simbola in slike, raziskovanje zvokovne in barvne tonalitete, vse to ima vpliv na prostor in človeka. Alessandro in Sonia bosta predstavila in učila udeležence tistih frekvenc mandale, ki sprožajo v nas samih mir, ravnovesje, harmonijo in zdravje v povezanosti z naravo, soncem in morjem naše obale.

8. december:  ART Mandala delavnica s slikarko mandal mag. Sonia Trošt

9. december: SOUND Mandala delavnica z Allesandro Imelio / mojster vokala in zvoka /

8 in 9. december ob 19h: Razstava mandal In Circle song - skupna pesem kroga vseh udeležencev

Lahko se prijavite na POSAMEZNO delavnico ali OBE skupaj. Cena posamezne delavnice je 100€ (v prednaročilu 80€). Obe delavnici v prednaročilu skupaj: 150€.

Kdaj: 8. decembra 2018 ob 10:00 do 9. decembra 2018 ob 19:00
Kje: Hotel Cliff Belvedere, Dobrava 1 A, Izola

Prijave na ekolife.art@gmail.com, +38640818015 (SLO), ‭+39 339 2128343‬ (ITA).

Dogodek na FB strani. 

Kaj raziskuje SOUND mandala?

SOUND Mandala raziskuje, kako zvok in frekvenca vplivata na naše čustveno in mentalno stanje. Alessandro Imelio vam bo s posebnim vokalom, tehnikami petja pokazal kako odkriti svojo pravo zvočno frekvenco in na ta način razvijati lastni potencial petja. Avtomatično se ob tem zgodi samozdravljenje uma In telesa, izginevajo različne blokade, ki smo si jih v preteklosti nakopičili. Vokal povezuje z ritmom in na ta način še močneje vzpodbuja prave zvočne frekvence, ki sprožajo v nas samih mir, ravnovesje in harmonijo.

Kaj raziskuje ART mandala?

V ART Mandali pa boste odkrili, kako barva ter simbolika mandal polnita naše energetske centre in vplivata na dvig zavesti, kakšen vpliv imajo na nas barve, zvok, planeti, narava in kako nas polnijo s pozitivno energijo.

Ob spoznavanju ART mandale boste razumeli simbole, ki nas obkrožajo.

SOUND Mandala delavnica z Alexom Imelijem

  • Vpliv ZVOČNIH frekvenc
  • Učenje pravih TONOV vokala,
  • Uporaba VOKALA kot procesa samozdravljenja
  • PETJE - Pesem pozameznika in skupine
  • skupinska ZVOČNA terapija ART & SOUND mandale
  • SKUPINSKA meditacija s simbolom in zvokom MANDALE

Alex / Alessandro Imelio

Alex / Alessandro Imelio je zvočni terapevt, poje z dvema zvokoma, je učitelj vokala za igralce in pevce v Pavii, Milanu /Italija in Luganu /Švica.

Alex je italijanski pevec, holistični strokovnjak na področju vokala, ki nas s posebnimi Tehnikami vokala, z zvokom ter posebnim vokalom popelje v globlje odkrivanje naših pevskih sposobnosti, s povdarkom na posebnih frekvencah vokala.

ART Mandala delavnica s Sonio Trošt

Sonia Trošt vas bo popeljala v čudežni svet mandal. Slikali In ustvarili boste svojo Osebno mandalo.

Spoznali boste :

  • osnovne In izvorne principe projektiranja mandale
  • kako simboli Mandal polnijo naše energetske centre in vplivajo na dvig zavesti
  • vpliv barve In oblike na razvoj mandale skozi statodavni vedi Feng Shui-Ja In Vastu Shastre
  • Kako energetsko in estetsko polepšati bivalni ali poslovni prostor, okolje v katerem živite in delujete

Sonia Trošt

Sonia Trošt je magistra Akademije za likovno umetnost univerze v Ljubljani in diplomantka Fakultete za arhitekturo. Skozi sliko prenaša na platno najrazličnejše vibracije in energije, ki obstajajo v naravi, vesolju in seveda v nas samih.

Skozi svet barv, občudovanja narave in iskanja prvinskih vzorcev v okulju vas popelje v kreacijo poplne osebne MANDALE, ki se na koncu združi v mandalu ktoga vseh udeležencev.

Prav skozi mandale se namreč pretakajo prvinske forme, vzorci ter barve našega planeta, univerzuma, tudi širših dimenzij bivanja, ki se jih mi kot ljudje niti ne zavedamo. 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri