Avantura Ishmech v Zlatem zobu - večer plesa

Spoznajte plesno metodo Ishmech na večeru plesa, glasbe, druženja, sproščenega gibanja, energije in strasti. Avantura Ishmech je avantura igrivosti, živosti in okusa svobode.

15. 12. 2015

Spoznajte plesno metodo Ishmech

Avantura Ishmech je točka druženja za tiste, ki se delavnic Ishmecha že udeležujete, in tistih, ki metode Ishmech še ne poznate, ste pa slišali, prebrali, videli in vas zanima...

Avantura Ishmech je za nekatere večer plesa brez forme, plesa brez obveznega sloga, korakov ali koreografije, preprosto le gibanje telesa v odraz glasbe. Za druge pa je Avantura Ishmech odlična priložnost da to okusijo, vidijo na lastne oči in najdejo odgovore na morebitna vprašanja. Udeleženci s predhodnimi izkušnjami bodo z vami rade volje podelili svoje izkušnje, razumevanje in spoznanja o Ishmechu.

Vodja Kristina De Ventus bo prvo uro prek zanimivih vaj, odgovorov in namigov udeležence popeljala v sproščenost gibanja, potem pa jih bo prepustila glasbi, plesu in druženju.

KDAJ: sreda, 16. 12., od 20.15 do 24.00. Veseli bomo, če boste prišli pravočasno.

KJE: Ljubljana, klub Zlati zob, Zaloška c. 69.

Več informacij na www.bindu.si

Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska.