Borut Lesjak: Brezplačna predstavitev celjenja in meditacije

Borut Lesjak je za vas pripravil naslednje dogodke in meditacije. 

Borut Lesjak: Brezplačna predstavitev celjenja in meditacije (foto: pixabay) pixabay
4. 2. 2020

1. dogodek: eskupina.celjenje.si

Borut Lesjak - Celjenje: Božanski ego

Si prišel sem kot gledalec ali kot glavni igralec v tej enkratni, čudežni predstavi, ki ji pravimo življenje?

KAJ: februarska e-skupina celjenja na daljavo
KDAJ: ob polni luni v soboto, 8.2., ob 20:30
KJE: od doma, prek interneta ali telefona
CENA: 20 €
VODI: Borut Lesjak
INFORMACIJE IN PRIJAVA: eskupina.celjenje.si

Tri leta nazaj so se mi potile dlani, kadar sem se moral predstaviti v skupini in povedati kaj počnem v življenju, srce pa mi je hotelo pobegniti iz prsi. Tri dni nazaj sem mirno in prizemljeno stopil na veliki oder v Cankarjevem domu pred nekje tisoč gledalci in se sproščeno pogovoril z drago Zvezdano Mlakar kot del čudovite predstave 2020.

Me ni bilo nič strah? Malo že. Vendar me to ni ustavilo. Čutil sem svojo moč samoljubezni in se jasno zavedal sebe in svojega izbranega poslanstva: sem celilec in pisatelj, in tukaj sem, da pomagam vstopiti v lastno moč in zavest vsem, ki to želijo!

Včasih se počutimo tako majhne, neznatne, nepomembne in nemočne. Le zakaj? Česa se bojimo? V svetu, kjer še vedno vladata trpljenje in strah, nas ni strah smrti, dokler ne potrka na naša vrata - vendar nas je strah izraziti svoje mnenje in slediti svojim srčnim sanjam. Kako je to mogoče?

Če se počutite, da ste pripravljeni za širšo in jasnejšo zavest, vam lahko meditacija dihanja, kot jo izvajam in učim, pri tem pomaga. Dovolimo si resnično vstopiti v svojo pravo in polno moč, moč ljubezni, in začnimo živeti kot nekdo, ki odgovorno in odkritosrčno so-odloča o tem, kakšna naj bosta svet in družba. Naš glas šteje in le od nas je odvisno, ali bomo slišani ali ne.

Verjamem, da imamo vsi toliko lepega in dragocenega za povedati in podariti drug drugemu!

"Vsi se bojimo drug drugega iz istega razloga: ker se počutimo nezadostni."
– Črnilo zvezd: Pegaz

Naša naslednja e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Božanski ego. Prepustili se bomo svoji samoljubezni, da nas bo učila tudi o egu: kako ponosno stati za svojo srčno dušno vizijo in jo silovito podpreti v pravi smeri z močjo ljubezni.

2. dogodek: dogodki.celjenje.si

Borut Lesjak - Celjenje: Brezplačna predstavitev celjenja

V eni uri se bomo naučili izvajati meditacijo dihanja pranajama, ki je temeljno orodje metode celjenja po Davidu Elliottu, poleg nege samoljubezni in uravnovešene izmenjave.

KAJ: DVE praktični predstavitvi knjige Celjenje in meditacije dihanja v skupini
KDAJ: dve nedelji, 9.2. in 16.2., obakrat ob 19:00
KJE: v Ljubljani in v Kranju, v prostorih City joga centra
CENA: brezplačno
VODI: Borut Lesjak
INFORMACIJE IN PRIJAVA: dogodki.celjenje.si

Med spoznavnim pogovorom bom povedal nekoliko več o lastni izkušnji celjenja s pomočjo samoljubezni in meditacije dihanja in kako ti lahko resnično spremeni, olajša in polepša življenje.

Skupaj bomo preizkusili nežno, a močno meditacijo dihanja, kot jo izvajamo vsak teden v rednih skupinah celjenja.

Predstavil bom vse dogodke in programe celjenja:

tedenske skupine v Ljubljani in Kranju
mesečne e-skupine celjenja na daljavo
celodnevne in vikend delavnice ter umike
zasebne seanse
NOVO: Objem notranjega otroka (redne kratke e-meditacije na daljavo)
NOVO: intenzivni skupinski programi celjenja (tri teme: hujšanje; odnosi; depresija)
Odgovarjal bom tudi na vprašanja.

Knjiga Celjenje bo naprodaj po znižani ceni 20 €.

3. dogodek: objem.celjenje.si

Borut Lesjak - Celjenje: Objem notranjega otroka

Redno izvajanje te skupinsko usklajene meditacije na daljavo nam pomaga odpreti srce, sprostiti ujeta čustva in prebuditi speči tok energije, kar nam lahko spremeni življenje!

KAJ: tedenske 10-minutne skupne e-meditacije na daljavo
KDAJ: vsak ponedeljek se uskladimo ob 21:00
KJE: doma, delo s posnetkom ob svojem času
MESEČNA NAROČNINA: 5 €, prva meditacija BREZPLAČNA
VODI: Borut Lesjak
INFORMACIJE IN PRIJAVA: objem.celjenje.si

V želji, da bi celjenje naredil dostopno za vsakogar v Sloveniji, sem si zamislil nov format: tedenske, 10-minutne vodene meditacije dihanja pranajama na daljavo. Vsak ponedeljek zvečer se bomo povezali in se objeli za več moči ljubezni v prihajajočem tednu!

Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku ljubezni do svojega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in tema ali vsebina meditacije bo vsakič določena glede na naš aktualni skupni imenovalec - ob svoji izkušnji vodenja rednih skupin celjenja namreč jasno vidim, da smo med seboj povezani mnogo močneje, kot pa se morda zavedamo. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.

Vsak ponedeljek bom vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 10-minutno meditacijo. Točno ob 21:00 pa se bomo usklajeno povezali v duhu in energiji ter vsak za sebe v svojem prostoru izvedli to meditacijo - kdor se bo le lahko pridružil. Kdor pa se ne bo mogel, bo posnetek uporabil ob svojem času in se bo z namero vseeno povezal s celotno skupino.

Prva prijava bo za vsakogar brezplačna, po tem pa bo cena mesečne naročnine samo 5 € na osebo. Tudi posnetki preteklih meditacij bodo na voljo po ceni 1 € na posnetek.

Borut Lesjak
www.celjenje.si