Borut Lesjak - Celjenje: Vrnitev v telo

Kako daleč od svojega telesa se nahajaš in kdaj prideš nazaj domov?

Borut Lesjak - Celjenje: Vrnitev v telo (foto: pixabay) pixabay
9. 12. 2019

KDAJ: ob (skoraj) polni luni v petek, 13.12., ob 20:30
KJE: od doma, prek interneta ali telefona
CENA: 20 €
VODI: Borut Lesjak
INFORMACIJE IN PRIJAVA: eskupina.celjenje.si


Kadarkoli poskušam najti odgovore na najpomembnejša vprašanja, se zmedem. Kako izstopiti ven iz začaranega kroga trpljenja? Kako pomagati sebi in drugim, da se povežemo in se zacelimo, kot posamezniki in kot družba? Kakšen naj bi sploh bil idealni svet?

Glas, ki me ne mara, mi začne zatrjevati, da nikoli ne bo nič bolje, da je vse skupaj brezupno in da se trpljenju človeka itak ne da izogniti na noben način. Tem mislim hočejo slediti še občutki nemoči, zlaganosti in nevrednosti.
Ne. Mirno zadiham in se začutim. Začutim svoje telo. Ni pomembno, kakšno je. Važno je le, da je. Da obstajam. Da sem. Vse ostalo izhaja iz tega. To je zame prizemljitev, iz katere izvira moj občutek varnosti in obilja.
Srce mi zadrhti od veselja in upanja.
In to je vse. To je zadosti.
To je celjenje.

Decembrska e-skupina celjenja na daljavo bo nosila naslov Vrnitev v telo. Izkusili bomo občutek topline in ugodja ob domačem ognjišču samoljubezni v srcu, ter se učili, da je to tisto, kar pravzaprav nenehno iščemo zunaj sebe - kjer tega ne moremo najti.

Tukaj in zdaj - je v našem telesu. Zavest je zavedanje toka skozi naše telo.

Borut Lesjak

celjenje borutlesjak.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri