Borut Lesjak - Celjenje: Začuti sebe

Skupina celjenja ob živi glasbeni spremljavi Jana Tomšiča

Borut Lesjak - Celjenje: Začuti sebe (foto: pixabay) pixabay
12. 12. 2019

KDAJ: v nedeljo, 22.12., ob 19h
KJE: City joga center, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana
CENA: 30 €
VODI: Borut Lesjak
INFORMACIJE IN PRIJAVA: dogodki.celjenje.si

S pomočjo močne in nežne meditacije dihanja po metodi Davida Elliotta bomo začutili svoje telo in vse občutke v njem. Dovolili si bomo začutiti vsa svoja čustva, tudi tista, ki jim pravimo, da so negativna. Odprli bomo tok energije skozi svoje bitje, da se bomo lahko zacelili.

Začeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo povezali med seboj in se zlili s svojo osebno namero - z naslednjim korakom na svoji poti celjenja. Dotaknili se bomo ujetosti in blokad in se pripravili na odpiranje čustev. Šli bomo lahko tako globoko, kot bomo želeli.

Sledila bo vodena pranajama meditacija dihanja, ki temelji na nežni samoljubezni. Tokrat bomo res zavihali rokave in opravili svoje delo, saj bomo aktivno dihali 30 minut, nato pa se bomo sproščali in celili ob svoji lastni dušni vibraciji še dodatnih 30 minut. Ves ta čas pa nas bo čarobna glasbena spremljava še dodatno ganila in nas popeljala v samo središče zavesti.

Ta skupina celjenja bo res nekaj posebnega, saj nam bo med meditacijo pomagal priznani glasbenik Jan Tomšič s svojo srčno intuitivno virtuoznostjo!

Borut Lesjak

celjenje borutlesjak.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri