Boudoir fotografije: Ideja za darilo sebi in njemu

Veš, česa vse si s svojo žensko supermočjo sposobna? 

Boudoir fotografije: Ideja za darilo sebi in njemu (foto: Katja Jemec) Katja Jemec
27. 1. 2020

Valentinovo je dan ljubezni. Kljub temu, da ga ne praznujemo vsi, se 14. februarja običajno spomnimo na nasmeh tiste posebne osebe, ki nam popestri vsakdan. Oči, ki nam dajo moč v dneh, ko jo najbolj potrebujemo in roke, ki nam vsak dan dajo občutek varnosti, ne glede na vse.

Želimo si, da bi občutke hvaležnosti tej osebi pokazali s nečim posebnim. Iščemo unikatne pozornosti, nekaj kar bo našega partnerja/partnerico razveselilo in ji povrnilo vse pozitivne občutke, ki nam jih on/a da tekom leta. 

Zakaj ne bi letošnje leto podarila svojih fotografij?

Boudoir fotografije so senzualne in unikatne. Intimne, vendar estetske. Boudoir fotografije so darilo za oba. Poleg tega, da pozitivno vplivajo na samopodobo, so najbolj osebno darilo, ki ga lahko podariš. Nekaj brezčasnega, nekaj posebnega.

Diskretne fotografije poudarijo vse pomembne atribute, predvsem ženstvenost. Za fotografije je potrebno ravno prav poguma, vendar še bolj kot to, je pomembna želja po tem, da imaš dan zase in vidiš, česa vse si s svojo žensko supermočjo sposobna. 

Do vključno 10. februarja fotografinja Katja Jemec organizira fotografiranja v udobnem, modernem vendar minimalističnem ambientu, s pogledom na Alpe. 

Število mest je omejeno. Pohiti z rezervacijo svojega termina na hello@katjajemec.si

Spletna stran: www.katjajemec.si