Celjenje je izboljšanje kvalitete življenja s pomočjo meditacije dihanja

Se počutiš, da si v življenju nekje obtičal in iščeš celjenje? Samoljubezen je ključ!

Celjenje je izboljšanje kvalitete življenja s pomočjo meditacije dihanja (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 10. 2019

Borut Lesjak - Celjenje: vpis v novo sezono in celodnevna delavnica

Celjenje je izboljšanje kvalitete življenja s pomočjo meditacije dihanja. Praksa temelji na razvoju samoljubezni in uravnovešanju izmenjave z Vesoljem, kar pomaga nasloviti pretekle travme in sprostiti ujeta čustva in energije.

VPIS V SEZONO 2019/20

Če si se pripravljen zavezati celjenju za eno sezono, se ti bo življenje spremenilo na bolje: umiril in sprostil se boš; odnosi doma in zunaj doma se ti bodo uredili in izboljšali; poln boš energije in zagona za uresničitev svojih najbolj drznih sanj; užival boš v svojem vsakodnevnem življenju; in posledično se ti bodo zrahljali in zbledeli stari vzorci in rane iz preteklosti se bodo imele možnost zaceliti, da bodo tudi bolezni izgubile moč nad teboj.

 

Vse za tvoje posvečeno, redno celjenje v enem svežnju:

●      obisk vseh tedenskih skupin celjenja v Ljubljani in Kranju;

●      mesečno e-skupino celjenja na daljavo in posnetek meditacije;

●      50% popust na zasebne seanse;

●      50% popust na delavnice celjenja.

 Mesečna članarina znaša 80 €. Vpis v novo sezono je odprt do 15. oktobra.

 

DELAVNICA CELJENJA V KRANJU
Če želiš poglobiti svoje celjenje ter vso teorijo spraviti v redno in dosledno prakso, si toplo vabljen na celodnevno delavnico celjenja, ki bo v Kranju, v nedeljo, 20. oktobra.

Na delavnici se bomo v treh sklopih po dve uri in pol naučili več o svoji samoljubezni in o svežih načinih, kako lahko čutimo pristno in brezpogojno ljubezen do česarkoli v sebi ali zunaj sebe. Raziskali bomo nove vidike izmenjave - ki morda ni zgolj hladna matematična enačba - za celjenje vseh naših odnosov. Razvijali bomo svoj notranji kompas, intuicijo, in se ji naučili zaupati, da se nam ne bo treba več počutiti kot izgubljeni list v vetru.

Delavnico bomo zaključili z globoko meditacijo dihanja, ki v sebi nosi seme in moč spreminjati življenja. Skupaj bomo posadili ta semena svoje nove zgodbe in se naučili, kako jih lahko vsakodnevno negujemo in zalivamo - samostojno, v svoji polni moči, na svoj način in po lastni izbiri - v tem je čar te sproščene metode, ki nas prebudi v zavedanje, kako veliki, lepi in ljubeči pravzaprav smo!

Cena udeležbe je 150 €, za vpisane člane pa 75 €.

KNJIGA CELJENJE

Knjiga Celjenje, avtorja, učitelja in celilca Davida Elliotta v prevodu Boruta Lesjaka, ti bo dala točno tisto, kar pove njen naslov: celjenje! Izbrana je bila za knjigo meseca v reviji Bukla in predstavljena v Švicariji na Večeru z Manco Košir. Najdeš jo lahko v knjigarnah po Sloveniji ali naročiš na spletni strani www.celjenje.si.

 PRIJAVA NA OBVEŠČANJE

Ob prijavi na obveščanje o novicah in dogodkih celjenja prejmeš v dar e-knjigo Celjenje ter posnetek 7-minutne meditacije.

Več na spletni strani www.borutlesjak.si ali www.celjenje.si.

Borut Lesjak, 031 712 127, borut@celjenje.si

BORUT LESJAK je celilec, pisatelj in prevajalec. Izšolal se je za računalniškega programerja, a po skoraj tridesetih letih dela je prišel do točke zloma in preloma, ko je obenem izgubil sanjsko službo, dobil sladkorno bolezen ter obtičal na najnižji točki svojega zakonskega razmerja. Takrat se je seznanil z Davidom Elliottom in začel redno in dosledno delati po njegovi metodi celjenja, kar mu je življenje popolnoma spremenilo. Borut Lesjak izvaja ter uči prakso celjenja z orodji in tehnikami, predstavljenimi v knjigi Celjenje.