Čiščenje bolečega manka očetovske ter starševske pozornosti in ljubezni

21. 7. 2017
Deli
Čiščenje bolečega manka očetovske ter starševske pozornosti in ljubezni (foto: profimedia)
profimedia

Starševske ljubezni je vedno premalo. A dandanes človeštvo trpi v prvi vrsti predvsem zaradi manka čuječne očetovske energije, očetovske duhovne ozkosti in pomanjkanja pozornosti in ljubezni.

Otroci se najhitreje razvijajo, kadar imajo ob sebi oba starša – ljubeča, seveda. Če pa nimajo dovolj ljubeznive pozornosti obeh staršev (ali učiteljev) in so morda za povrhu deležni še agresije (očetove ali materine), jih to zaznamuje za vse življenje. Ko otrok odraste, zavestno ali nezavedno išče tisto, kar mu manjka. Po zakonu resonance (enako privlači enako), ki je temeljni zakon življenja in bivanja, tak človek nehote priteguje k sebi podobno neljubeznive in celo nasilne sopotnike, sodelavce, partnerje, ali pa postane zrcalna podoba svojega duhovno nezrelega roditelja. Zato se velja čim prej otresti travmatičnih izkustev in mankov iz otroštva ter napraviti prostor za ljubeznivo čuječnost in pozornost do sebe in drugih; na nov način, seveda. Velja vzpostaviti v sebi širjave brezpogojne ljubezni, ki umirja duha, priteguje kvalitetnejše odnose in odganja siromaštva vseh vrst, ter učinkovito uresničuje naše želje in vizije.

Vabljeni na izreden tečaj (intenziv) katedre Veduna na to temo – za boljši jutri in tudi za boljše razumevanje dogajanja v življenju in v sebi; na tečaj za razgrajevanje pritajene bolečine in rušilnih čustev iz podzavesti, ki so nastali v odsotnosti ljubeznivega očeta (ali matere) in ob njihovih napačnih ravnanjih. Povečini se ljudje sploh ne zavedajo tovrstnih mankov – ne starši, ne otroci. Še več, večina prizadetih se le neizmerno trudi zapolniti praznino. Obstajajo načini, da odkrijemo nezavedne primanjkljaje, da razgradimo in popravimo škodo, ki se je najverjetneje dogodila že v zgodnjem otroštvu. Odvrzimo breme in se prepustimo ljubeznivejšemu in bolj radostnem bivanju. Razprimo pritajene sposobnosti in vse razsežnosti lastnega bitja.  

Vabljeni na POLETNI VEDUNA TEČAJ S KOZMIČNO KIRURGIJO

ČIŠČENJE BOLEČEGA MANKA OČETOVSKE TER STARŠEVSKE POZORNOSTI IN LJUBEZNI

medija, zvočno-energijska terapevta in kozmična kirurga dr. Mira Omerzel – Mirit in Tine Omerzel Terlep, dipl. ing.

v soboto, 22. julija 2017 ob 16. uri, MaxxFit, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana
(Cena: 80 EUR, za upokojence in študente 60 EUR)

Obvezne prijave na prijave@veduna.si ali na tečajih katedre Veduna. Več informacij o delavnicah in tečajih, ki sicer mesečno tečejo v okviru študijskega leta, je objavljenih na
www.veduna.si in  www.facebook.com/katedraVeduna