Čiščenje travm iz celičnega spomina

Travme iz otroštva niso zapisane samo v našem spominu in podzavesti, ampak tudi v celičnem spominu, ki je največji saboter naše sreče, saj po zakonih resonance (enako z enakim) privablja podobne travmatične izkušnje.

Čiščenje travm iz celičnega spomina (foto: profimedia) profimedia
6. 11. 2017

ČIŠČENJE TRAVM IZ CELIČNEGA SPOMINA (2.dimenzija)
v soboto, 11.11.2017 od 16.00 do 20.00
MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

dr. Mira Omerzel – Mirit in Tine Omerzel Terlep ob podpori ansambla VEDUN (Ansambel Vedun)
CIKEL DELAVNIC / INTENZIVOV S STARODAVNIMI INICIACIJAMI, OBUJANJEM DUHOVNIH MODROSTI IN MISTERIJEV ŽIVLJENJA V LETU 2017/2018 VSAKO DRUGO SOBOTO V MESCU

INVENTURA DRUŽINSKIH IN KOLEKTIVNIH VZORCEV

Slabe navade in razvade ter razdiralni družinski in kolektivni vzorci so zelo ovirajoči. Običajno se jih naučimo že v otroštvu. Prevzamemo jih brez razmišljanja in preverjanja, oblikujejo pa naša življenja, odzivanja in ravnanja, našo srečo in nesrečo ter odnose … Zelo težko jih je odpraviti. Pa jih je treba, saj je vredno. Kakšni so ti vzorci, kje se zrcalijo, zakaj in kako jih odpraviti – to so teme letošnjih intenzivov. Obstajajo načini, da odkrijemo nezavedne primanjkljaje, da razgradimo in popravimo škodo, ki se je najverjetneje dogodila že v zgodnjem otroštvu. Odvrzimo breme in se prepustimo ljubeznivejšemu in bolj radostnemu bivanju. Razprimo pritajene sposobnosti in vse razsežnosti lastnega bitja. Tečaje spremljajo tudi duhovne kozmične zvočno-energijske kirurgije na posamezne teme, a te so drugačne od četrtkovih vsesplošnih kirurgij.

Mirit nas uči prepoznavati zakonitosti življenja in zavedajoče popravljati, kar ne velja ali nas boli, pa prepoznavati popačenosti in izkrivljenosti bivanja ter dovolj ljubeče živeti. Učimo se, vse dokler ne dosežemo »prebujene« zavesti ali zavesti enosti, moči brezpogojne ljubezni duše.

V NOVEMBRU: ČIŠČENJE DRUŽINSKIH TRAVM IZ CELIČNEGA SPOMINA


Travme iz otroštva niso zapisane samo v našem spominu in podzavesti, ampak tudi v celičnem spominu, ki je največji saboter naše sreče, saj po zakonih resonance (enako z enakim) privablja podobne travmatične izkušnje. Na tečaj vabimo tako novince kot tudi tiste, ki so pred leti že obiskali tečaje s podobnim naslovom, saj se ti lahko še bolj poglobijo v nezavedne ovire in jih odpravljajo. Vsi udeleženci pa bodo na tečajih razširjali svojo zavest in zavedanje o dogajanjih v življenju, o svojih mislih in čustvenih odzivanjih. Zakaj se vendar nekaj odvija tako in ne drugače? Sicer pa so Mirini tečaji naponovljivi in vedno drugačni. Dopolnjujejo življenska iskanja in podpirajo odpiranja duha ter v življenju vspostavljajo nove možnosti.

Cikel vseh devetih delavnic/intenzivov se izteče v juniju 2018. Možen je tudi obisk posameznih delavnic.

Prijave obvezne najkasneje tri dni pred začetkom delavnice po elektronski pošti na naslov: prijave@veduna.si.

∞ Cena posamezne delavnice: 80€ (60€ upokojenci, redni študentje in dijaki)
∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje. Prinesite tudi svoje očiščene kristale za delo (kamena strela, roza kvarc ali ametist) in majhno daritev (cvet in sadež) za poklon prednikom.
∞ Priporočamo obisk vseh devetih delavnic v letnem ciklu, vendar je možen tudi obisk posameznih delavnic.
∞ Povezava na spletno stran delavnic/intenzivov: http://veduna.si/intenzivi.htm
∞ Povezava na program dejavnosti katedre Veduna (Termini tečajev in delavnic): http://veduna.si/program.htm#IN

Katedra Veduna