Dan ajurvede in nova ajurvedska pisarna v Ljubljani

Dan ajurvede in nova ajurvedska pisarna v Ljubljani (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 9. 2018

Nova ajurvedska pisarna Thermana&Veda Ayurveda centra v Ljubljani


V sredo, 12. septembra, odpiramo vrata ayurvedske pisarne v ljubljanskem Atlantisu. Specialist ayurvede dr. Ajith Chakrapani v Thermana&Veda Ayurveda Centru, bo v Atlantisu za preglede in posvete na voljo vsako sredo.  

Na voljo bodo tudi ayurvedski wellness tretmaji. Več informacij prejmete tukaj.

Bliža se DAN AJURVEDE!

Del ajurvedskega kongresa bo tudi Dan ajurvede, ki bo postregel s pestro paleto brezplačnih predavanj na temo ajurvede.

V septembru bo v v Grand Hotelu Union v Ljubljani potekal edinstven dogodek imenovan DAN AJURVEDE. Odvijal se bo v petek, 21. septembra, in bo naznanjal 5. mednarodni kongres Ajurvede v Ljubljani, ki se bo ta isti vikend odvil v sklopu ECIM 2018 - Evropskega kongresa integrativne medicine. 
 
Ajurveda, kot najstarejša oblika naravne medicine je za današnje ljudi izredno zanimiva, saj ne samo da je izredno učinkovita pri zdravljenju akutnih kroničnih bolezni, ampak predstavlja izredno privlačne rešitve za strese in težave (npr. izgorelosti)  današnjega človeka. To stori Ajurveda na človeku izredno prijazen način, tako da mu pokaže pot do notranje inteligence, ki je v vsakem od nas in je izvir nesmrtnosti. 
Gre za sklop brezplačnih predavanj izredno priznanih evropskih strokovnjakov iz področja Ajurvede, ki velja za najstarejšo naravno medicino na našem planetu.

Dogodku se pridružuje tudi Thermana Laško, kjer najdete Thermana&Veda Ayurveda center, ki ga odlikuje celostna ajurvedska obravnava posameznika, za kar poskrbi avtentična ajurvedska ekipa iz indijske Kerale.
 
Več o dogodku si lahko preberete tukaj:
danajurvede.si