Dan prihodnosti letos zeleno obarvan

Poslanstvo Prve osebne zavarovalnice je zagotavljanje zaščite in varnosti skozi vsa življenjska obdobja svojih zavarovancev. Pomembno je vzbuditi zavest, da je prihodnost v naših rokah in da moramo zanjo prevzeti odgovornost zdaj, ko je čas. Naloga vsakega od nas je, da začnemo aktivno prispevati k temu, da bo ta svet lahko lepši in prihodnost bolj svetla.

10. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

V ta namen vsako leto 14. decembra praznujemo dan prihodnosti. Tega bomo v Sloveniji letos obeležili že tretjič.

Obnova gozdov

In ker je kakovost našega življenja v prihodnosti odvisna tudi od okolja, v katerem živimo, so se v PRVI letos odločili, da posebno pozornost posvetijo obnovi gozdov v občini Črna na Koroškem, ki jih je prizadela oktobrska ujma.

Simbol povezovanja generacij

Kot naše naravno bogastvo so gozdovi tudi simbol za povezovanje generacij. Med našimi dedki in babicami, nami ter našimi najmlajšimi, ki jih čaka svet, za katerega danes skrbimo.

V gozdovih se zrcali trud naših prednikov, ki so za njih skrbeli že generacije pred nami. Pogosto jih jemljemo kot samoumevna in se njihovih številnih prednosti niti ne zavedamo – dokler ne pride do dogodkov, kot smo jim bili priča v jeseni.

Sadike za zeleno prihodnost

Ob dnevu prihodnosti je za zeleno prihodnost PRVA občini Črna na Koroškem prispevala več kot 7.250 sadik gozdnih dreves za obnovo gozdov.

Na Miklavževem koncertu Rudnika Mežica sta županji Romani Lesjak simbolično predala bon izvršni direktor Prve, Boštjan Škufca Zaveršek, in direktorica marketinga in trženja zavarovanj, Nataša Hajdinjak.

Da ne bi ostali le pri lepih besedah, bodo pomladi prihodnje leto zavihali rokave tudi vsi zaposleni v PRVI. Skupaj bodo posadili drevesa, ki bodo rasla z generacijami, ki prihajajo za nami – za čim bolj zeleno prihodnost!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri