Dan za sončke

Združenje Naravni začetki pripravlja delavnice Dan za sončke. Potekale bodo v torek, 28. februarja 2012, Pri Zofi.

Dan za sončke (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 2. 2012

Dejavnosti v dnevu

1. Skrbimo za zdravje dojenčka in otroka

10.00 – 11.30: Skupinske svetovalne urice

Vas zanima kako lahko ob težavah pomagamo otroku na naraven, telesu prijazen način? Si želite celostnih in iskrenih odgovorov na vprašanja o težavah, ki pestijo vas ali vašega otroka? Potem vabljeni na svetovalne urice Za Sončke, kjer si bomo skupaj vzeli čas in poiskali odgovore na vaša vprašanja. Dobrodošli so tudi dojenčki in otroci.

Prispevek: 15 EUR, za pet obiskov je prispevek 65 EUR

2. Kje pa vas čevelj žuli?

12.00 – 17.00: Individualno celostno svetovanje

Ste kdaj pomislili, kakšen vpliv imajo težave nas staršev (na kateremkoli področju življenja) na otroka? Tudi nezadovoljstvo in težave nosečnice pustijo pečat na (še nerojenemu) otroku. Si želite pogovora o vaši situaciji, zvedeti dejanske vzroke za težave in kako jih odpraviti? Vas zanima kako lahko pomagate telesu, da vi ali vaš otrok prileze čim prej na zeleno vejo? Potem vabljeni na celostno svetovanje Za Sončke, kjer se vam individualno posvetimo. Svetovanje traja 30 minut.

Prispevek: 15€

3. Čas nosečnosti in rojstvo

17.30 – 19.00: Predavanje za nosečnice

Ciklus predavanj Za noseče Sončke je namenjen nosečnicam in vsem, ki jih zanima celostni, holistični pristop. Ciklus je prilagojen potrebam današnjega človeka in za spremljanje posameznih predavanj ne potrebujete posebnega predznanja.

Obravnavane teme bodo zajemale celostni vidik poteka nosečnosti in samega rojstva ter najpogostejše zdravstvene težave, ki se pojavljajo v tem obdobju (npr. slabost, bruhanje, zaprtost itd.).  Vse predstavljeno bo povedano z namenom, da bi, kot se je dobro izrazila Ajra Miška, «z globljim dojemanjem priprav na življenje dali svojim otrokom boljšo podlago za bivanje v današnjem svetu.«

Prvo predavanje v sklopu je namenjeno celostni predstavitvi bivanja duše v maternici: kako se duša razvija, s čim vse vplivamo na njen razvoj in kakšne so posledice. Govora bo tudi o samem pomenu rojstva z vidika duše.

Prispevek: 15 EUR, za pet obiskov je prispevek 65 EUR

Vse dejavnosti potekajo v prostorih Združenja Naravni začetki, Grablovičeva 54 (bloki Nove Poljane, Ljubljana).

Vodi bioterapevtka Jasna Matjašič.

Prijave

Na info@mamazofa.org in 030 321 355 ali 01 544 34 79.

Dnevi Za Sončke si bodo sledili enkrat mesečno. Datumi naslednjih dnevov so 26.3., 23. 4., 21. 5., 18. 6.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri