Uvodna delavnica metode fraktalne risbe

Vabljeni na uvodno delavnico metode fraktalne risbe, ki bo potekala v sredo, 30. maja, od 17. do 20. ure v Mariboru (hotel Draš). 

21. 5. 2018

UVODNA DELAVNICA METODE FRAKTALNE RISBE


Maribor, hotel DRAŠ, Pohorska 57

Sreda, 30. maj 2018 od 17. do 20. ure


Bi radi na učinkovit način spoznali, kaj se skriva v vaši podzavesti? Kateri potenciali in želje čakajo na vas, medtem ko vas je zamotilo Življenje? Kako je to mogoče z metodo fraktalne risbe?

Z zaprtimi očmi boste po posebnih navodilih narisali risbo in izbirali barve, za barvanje polj v fraktalni mreži. Ob tem nastala risba bo odslikala, kaj se skriva v vaši notranjosti in kar je najpomembnejše, kako lahko to spremenite skozi risanje portretov duše - fraktalov.

Uporaba metoda globoko spreminja občutenje sebe v svetu in nas povezuje z najboljšim v nas. Deluje za vse ljudi.

Promocijska cena je 30 eur, knjigo bo možno na dogodku kupiti s popustom (20 namesto 23€).

Vabljeni k odkrivanju sebe in svojega poslanstva na ljubek, učinkovit, osvežujoč način pod bujno zelenim Pohorjem!

Prijave in vprašanja prosim po mailu mea.valens@gmail.com ali deja.muck@gmail.com, če se poznamo osebno, lahko po telefonu.
Število mest je omejeno na 15 in nekaj prostorov je že oddanih.

 METODA FRAKTALNE RISBE

je nova metoda terapije z umetnostjo, ki jo je razvila Rusinja Tanzilija Polujahtova, klinična psihologinja in družinska terapevtka pred več kot 25 leti. S pomočjo risbe lahko najdemo izvore in vzroke za naše vzpone in padce, razumemo svoje čustveno stanje, lajšamo stres, ustvarjalno rešujemo izzive, odkrijemo skrite talente in razvijemo svoj polni potencial in to na preprost način – s spontanim risanjem in barvanjem! Riše se z zaprtimi očmi, barve pa se izbirajo po intuiciji ali po pomenu. Fraktalna risba omogoči spremeniti našo zavest in ustvariti harmonizacijo ter povečati stik s samim seboj.

Več informacij o izdelavi fraktalnih risb