Deva Premal in Miten: koncert za duhovno skupnost

Deva Premal in Miten bosta zopet obiskala Slovenijo v okviru jesenske evropske turneje 2015 "Najina vizija, motivacija in življenjsko delo je ustvarjati po svetu srečanja, kjer se ljudje družijo v praznovanju in meditaciji."

5. 10. 2015

KONCERT  DEVA PREMAL & MITEN z MANOSOM

bo v pon. 19.oktobra  in  tor. 20.oktobra 2015 ob 19:30 v Festivalni dvorani (Pionirski dom), Vilharjeva cesta 11, Ljubljana.

 Informacije in predprodaja vstopnic:

info@om-music.comwww.om-music.com

 Več o Več o Devi in Mitenu:

Svetovno znana čant umetnika Deva Premal in Miten bosta, skupaj z nepalskim bansuri virtuozom Manosem, pela pesmi za Sango na njihovi svetovni turneji 2015. "Sangha" v sanskrtu pomeni "duhovna skupnost" - na koncertu smo povabljeni v čudovit svet samozavedanja in sodelovanja v petju, ter čantanju.

Na navdihujočih večerih glasbe in meditacije ta edinstven par podpira transformativne premike z milostjo in humorjem. Lahko se prestavimo v prostor, kjer se naš duh in energija povzdigne in osveži, da smo se pripravljeni ponovno soočiti z izzivi sveta v teh nemirnih časih.

Deva in Miten sta v ospredju rastočega globalnega »Chant« fenomena že več kot 20 let. Spoznala sta se leta 1990 v Indiji. Skozi raziskovanje meditacije s svojim učiteljem Oshojem sta začela skupno potovanje v ljubezni in ustvarjalnosti in njuna glasba je postala zvočni spremljevalec za skoraj vse zdravilne metode 21. stoletja, pa naj bo to joga, pilates, šamanski obred, masaža, rebalansing, detox ali akupunktura.

Njuni albumi dosegajo vrh lestvic po celem svetu. Izdala sta 18 albumov, prodaja je presegla milijon izvodov. Njune vsakoletne turneje napolnjujejo koncertne dvorane, katedrale in festivale po celem planetu. Na koncertni turneji 2014 sta obiskala 24 držav.

Starodavne sanskrtske mantre sta pripeljala tudi v kibernetski prostor, kjer je na  njunih  21-dnevnih »Online Mantra« meditacijah sodelovalo več kot 200.000 udeležencev.

Devina in Mitenova praksa čantanja manter nudi tolažbo mnogim. Naj navedemo le nekaj izmed njih, ki so še posebno izrazili zahvalo: bolniki z rakom, zaporniki, novinarji, pisatelji, pripadniki mirovnih sil, vojni veterani, odvetniki, nevrokirurgi, šamani, učitelji avtističnih otrok, babice iz porodnišnic, hospic spremljevalci…vsi pričajo o zdravilni moči njune glasbe.

Deva in Miten vidita sebe kot nosilca plamena starodavne tradicije. "Glasbo, ki jo ustvarjava, prihaja iz posvečanja duhovni praksi. Meditirava, raziskujeva in najina glasba je posledica te izkušnje.Gre bolj za raziskovanje življenja in smrti kot za zabavo."

Kar želita Deva in Miten podeliti svetu, je izraženo v preprosti in elegantni viziji: “Vsakdo, ki govori, lahko poje in vsakdo lahko skozi dih v telesu izkusi lastno božanskost. Najina vizija, motivacija in življenjsko delo je ustvarjati po svetu srečanja, kjer se ljudje družijo v praznovanju in meditaciji.”

 O njuni glasbi pravijo:

"... Čista čarobnost ..." Eckhart Tolle

"... Moj najljubši album za jogo ..." Cher

 "... Strastno in močno ..." Anthony Robbins

 "... Lepa, lepa glasba ...« HH Dalaj Lama

 "... Najboljša pevca na svetu ...! "Greg Douglass (kitarist Steve Miller Band/ Van Morrison)

 

Več o Devi in Mitenu na: www.DevaPremalMiten.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri