Dobrodelna licitacija očal ARTish Different

V četrtek, 7. junija, bo ARTish ob 18. uri v prenovljenem ljubljanskem klubu Daktari skupaj z ekipo Different predstavil posebno kolekcijo sončnih očal ARTish Different. Predstavitvi očal bo sledila njihova licitacija, pridobljena sredstva pa bodo namenjena Zavodu LU - Love is Universal.

5. 6. 2012

Sončna očala nosijo prav poseben, unikaten žig slovenskih ustvarjalcev, ki sodelujejo na ustvarjalnem festivalu ARTish, ki poteka vsako zadnjo soboto v mesecu!

Dobrodelnost ne pozna meja

Maja in junija Zavod LU napore usmerja v pridobivanje sredstev za otroke iz socialno ogroženih družin. Ti si po napornem šolskem letu želijo sonca in morja - kot vsi ostali otroci - vendar pa se njihovi starši žal pogosto borijo za osnovno preživetje.

Zato bomo sredstva, zbrana z dražbo ARTish Different, namenili izbranim neprofitnim počitniškim programom, ki vključujejo raznovrstne športno-rekreativne ter pestre kulturne in ustvarjalne programe.

Dogodek ARTish Different se bo zaključil s koncertom zmagovalcev nedavnega mednarodnega jazz tekmovanja v Romuniji, zasedbo Artbeaters, ki bodo nastopili ob 20:00.

Vstopnine ni.