E-Motion: Film, ki bi ga moral videti vsak od nas

E-Motion je dejanski dokumentarni film, ki odkriva, kako človeške emocije vplivajo na fiziologijo človeškega telesa, in kako negativna čustva, ko se zamenjajo s pozitivnimi ustvarijo in prinesejo fizične spremembe v naših telesih.

E-Motion: Film, ki bi ga moral videti vsak od nas (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 12. 2019

Čustva so duševni procesi ali stanja, ki odražajo človekov vrednostni odnos do zunanjega sveta ali samega sebe. Sprožijo se v situacijah, ki se nam zdijo pomembne.

Dokumentarni film E-Motion odkriva, kako človeške emocije vplivajo na fiziologijo človeškega telesa, in kako negativna čustva, ko se zamenjajo s pozitivnimi ustvarijo in prinesejo fizične spremembe v naših telesih. Predstavljajte si svet kjer so ujete emocije, strahovi, tesnobnosti in nepredelane življenjske izkušnje, ki jih zadržujemo v naših telesih vzrok in izvor vseh naših bolečin in tegob. To je svet v katerem živimo.

Sedaj pa si predstavljajte svet, kjer vsak ustvarja iz svojega srca harmonično kreacijo, ki se nahaja znotraj vsakega od nas. Skupina strokovnjakov na področju emocij iz celega sveta delijo svoje modrosti in načine sproščanja negativnih čustev, da pokažejo človeštvu pot do zdravja in lepšega življenja.

KDAJ: 18.12. 2019 ob 19 uri
KJE: SFU fakulteta, Trubarjeva 65, Ljubljana
CENA: 5€

Film ima slovenske podnapise. 

Več o vsebini filma boste našli TUKAJ.

Mesta so omejena. Za ogled filma se lahko prijavite na email naslov: igor_strucelj@yahoo.com