Fundacija Novaka Djokovića v Ljubljano pripeljala Dr. Shefali Tsabary: Koncept zavestnega starševstva

V Slovenijo prihaja svetovno znana strokovnjakinja za starševstvo, pogosta sogovornica Oprah Winfrey in avtorica knjižnih uspešnic New York Timesa (njeni knjigi Ozaveščeni starši ter Prebujena družina sta prevedeni tudi v slovenski jezik), Dr. Shefali Tsabary. 

 


 

Fundacija Novaka Djokovića v Ljubljano pripeljala Dr. Shefali Tsabary: Koncept zavestnega starševstva (foto: shutterstock) shutterstock
12. 9. 2022

V okviru predavanja Podpora, ne popolnost se bo o pomenu ozaveščenega starševstva pogovarjala z Jeleno Djoković, soustanoviteljico in mednarodno direktorico Fundacije Novaka Djokovića.

Mednarodna direktorica in soustanoviteljica Fundacije Novaka Djokovića, Jelena Djoković, je pred prihodom dr. Tsabaryjeve izpostavila, da je namen Fundacije, da staršem v treh glavnih mestih ponudi predavanje o drugačnem pristopu k starševstvu. Pristop je osredotočen na izobraževanje ter prilagojen potrebam otrok ter njihovi pravici biti to, kar so. 

 

"Želja vseh nas je biti najboljši starš svojemu otroku in da bi bili naši otroci srečni. Naj vam razkrijem skrivnost: recepta za to ni, obstaja pa način, da svojega otroka lažje razumemo. Gre za način razumevanja, kaj čutimo kot starši in kako smo se počutili, ko smo sami bili otroci. Ko rešimo to uganko, se odgovori ponudijo sami od sebe. " Shefali Tsabary

PREDAVANJE: 18. september ob 17. uri v Gallussovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. 

Z organizacijo predavanj želimo staršem omogočiti, da slišijo mnenje svetovno priznane strokovnjakinje s področja starševstva, kar jim bo pomagalo najti odgovore na številna vprašanja, ki si jih vsak dan zastavljajo. Koncept dr. Tsabary ni zgolj dajanje predlogov, kako naj nas otrok posluša in bo poslušen. Ravno nasprotno, cilj njenega koncepta je prepoznati otrokovo pristnost in jo negovati. Ta pristop k vzgoji otrok je nov in menim, da je prav zato pomembno, da staršem omogočimo, da se s konceptom zavestnega starševstva seznanijo iz prve roke je prepričana soustanoviteljica in mednarodna direktorica Fundacije Novaka Djokovića, Jelena Djoković.

Predavanje v angleškem jeziku s simultanim prevodom v slovenščino.

Več o dr. Shefali Tsabary: https://www.drshefali.com/
Več o Fundaciji Novaka Djokovića: https://novakdjokovicfoundation.org/ 
Več o Jeleni Djoković: https://jelenadjokovic.com/ 

Karte za predavanja lahko kupite TUKAJ. 

Po zaključku predavanja »Podpora, ne popolnost« bo dr. Shefali Tsabary na voljo za osebno srečanje in poglobljen pogovor. Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku v skupini do največ 15 oseb, trajalo pa bo 60 minut.