Galaktična iniciacija – Zmaj / Razgaljanje in preobrazba nepopolnega za boljši jutri

Človek se mora vedno znova vračati v prvobitno temo ali zvok zvokov, da v sebi najde svetlobo, svetlobo zvoka, in z njo zgradi boljši jutri in širšo novo zavest.

Galaktična iniciacija – Zmaj / Razgaljanje in preobrazba nepopolnega za boljši jutri (foto: profimedia) profimedia
15. 5. 2017

Dr. Mira Omerzel ‒ Mirit in ansambel VEDUN 
VEDUNA KOZMIČNE IN GALAKTIČNE INICIACIJE

Vadbeni center MaxxFIT, Ulica Jožeta jame 14a, Ljubljana
Petek, 19. 5. 2017
od 18:30 - 21:30 

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast. Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi. Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ... 

X. Galaktična iniciacija – Zmaj / Razgaljanje in preobrazba nepopolnega za boljši jutri

Nebesna, rečna ali morska kača je simbol življenjske energije, ki se vije skozi vesolje in vse obstoječe. Pogosto jo v starodavni mitologiji zamenja zmaj. Ta zmaj ima lahko eno ali več glav, ki so videti tudi povsem človeške. Bruha ogenj ali pa se iz njegovega gobca vali dim. Ogenj je simbol preobrazbe, saj uniči vse, česar se dotakne (staro, nezrelo, nezadostno ...). Kače ali zmaji so varuhi zakladov ali neizmernega bogastva, ki ga vsak človek nosi v sebi. Čuvajo zlato runo, zaklade Nibelungov, zlata jabolka Hesperidov ali v slovenskih pravljicah zaklad v gori Bogatin. Ta zaklad lahko najde le človek s čarobnim rogom, napravljenim iz dragocenega zlatorogovega rogú. Odkrije in prisluži si ga torej le tisti, ki zveni v svet čisto, ki je torej čistega in odprtega srca ter misli. Ozvezdje Zmaja se ovija okoli Malega voza. V njem sveti ena najpomembnejših zvezd ‒ zvezda Severnica, ki že tisočletja služi ljudem za orientacijo, nekoč pa je bila pomembna tudi pri gradnji svetišč. Zgodbe Stvarjenja pripovedujejo, da je zmaj (pa tudi kozmična kača) pomagal velikanom ‒ Titanom graditi svet. Kaldejski zmaj z imenom Tiamat je v mitih Stvarjenja obstajal že pred Nebom in Zemljo, saj je simbol prateme in prvobitnega kaosa, iz katerega se porodi svetloba (zvok) in sončni Bog ter vse obstoječe. Zgodbe o zmaju govore o borbi svetlobe in teme, o rojstvu svetlega iz temačnega, o smislu življenja torej. Tiamat ali ženska prvobitna življenjska energija je tudi lastnica »tablic usode« ali matric življenja. Tako Bog svetlobe kot človek pa je obdarjen z neštetimi božanskimi darovi, da uspe temo v sebi premagati. Če živi zavedajoče. Premaga jo v gibanju ‒ v resnicoljubnem ozaveščanju, ki ga simbolizira veter Hurakan, ki je v davnih mitičnih zgodbah raztreščil zlo ‒ temo ali zmaja, nato pa ustvaril Nebo in Zemljo, zvezde, čas, kozmične in naravne cikle ter materialni svet. Človek se mora vedno znova vračati v prvobitno temo ali zvok zvokov, da v sebi najde svetlobo, svetlobo zvoka, in z njo zgradi boljši jutri in širšo novo zavest.


Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah najdete na naslovu http://www.veduna.si/kozmicne.htm in Katedra Veduna

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si

Preberite si še: Spreminjanje je nujno