Galaktično antisredišče: Povezovanje nasprotij življenja in partnerskih odnosov v celoto

S kozmično (božansko) podporo nam bo združevanje navideznih nasprotij (tudi neljubih in bolečih) ter partnersko uglaševanje steklo lažje.

Galaktično antisredišče: Povezovanje nasprotij življenja in partnerskih odnosov v celoto (foto: profimedia) profimedia
12. 12. 2016

Dr. Mira Omerzel ‒ Mirit in ansambel VEDUN

VEDUNA KOZMIČNE IN GALAKTIČNE INICIACIJE

Vadbeni center MaxxFIT, Ulica Jožeta jame 14a, Ljubljana

Petek, 16. 12. 2016 od 18:30 - 21:30

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast. Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi. Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

V. Galaktična iniciacija – Galaktično Antisredišče / Povezovanje nasprotij življenja in partnerskih odnosov v celoto

Je izvengalaktična iniciacija, katere frekvenčno valovanje prav tako izhaja iz dveh velikih primordialnih kozmičnih vibracijskih sil Stvarjenja; njen vir se nahaja v uravnoteženih silah večnih nasprotij, ki se nenehno dopolnjujejo. Človek se kot v zrcalnih podobah ves čas ogleduje v navideznih nasprotjih, se v njih prepoznava in se z njimi dopolnjuje. Prav tako kot v navideznih razlikah ali ločenosti sozvenita belo in črno, tudi Galaktično Središče ali Črvina in njeno nasprotje Belina ali Antisredišče uravnovešata svoje različnosti. V drugih kot v ogledalu vidimo prav tisto, kar pri sebi ne želimo. Nasprotja razkrivajo drugi pol in sestavljajo zdravo celoto, tudi moško-žensko. Ko smo celi ‒ smo zaceljeni. Medsebojno se te sile privlačijo in sestavljajo, si tudi nasprotujejo in se izničujejo, ob tem pa tudi blažijo trenutne bolečine in globoko osveščajo. Nasprotja so sicer deli iste (Božanske) celote in delci istega Prapočela ‒ ustvarjalne sile Kreacije. Se zavedamo teh procesov, ki se odvijajo v vsakodnevnem življenju? Razumemo, zakaj nas nekateri ljudje privlačijo, drugi pa odbijajo?

S kozmično (božansko) podporo nam bo združevanje navideznih nasprotij (tudi neljubih in bolečih) ter partnersko uglaševanje steklo lažje. Se prizemljilo v enovitem miru medsebojne usklajenosti ‒ v nirvani, v aktivnosti in počitku, v snovnem in nesnovnem ali v duhu in materiji hkrati, v ženskih in moških esencah. Procesi spreminjanja pa bodo stekli lahkotneje. Travmatično in trpeče pa bomo odpravljali še zavestneje in učinkoviteje. V Kozmosu se nenehno odvija veličasten proces usklajevanja univerzalnih nasprotij. Kakor zgoraj ‒ tako spodaj. To spajanje nam ponuja možnost za uspešno uravnovešanje samega sebe, da se »poravnamo« s tokom življenja ali Višjo Voljo, s trenutno danostjo ali usodnostjo. Ego v ljubezni poklekne, osebna volja pa postane odmev Višje Volje ali Univerzalnega Uma. Prepoznajmo svoje sposobnosti, poslanstvo in vizije prihajajočega časa ter kako jih zaživeti v partnerskih odnosih in navideznih nasprotjih.

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah najdete tukaj. 

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si