Glasbena meditacija pod zvezdami v objemu gora (Kranjska Gora)

Vabljeni na nepozabno poletno druženje ob glasbi in meditaciji, ki se bo odvijalo sredi neokrnjene narave v naročju idiličnih gora v Gozd Martuljku.

Glasbena meditacija pod zvezdami v objemu gora (Kranjska Gora) (foto: Shamballa) Shamballa
1. 7. 2020

Mogočna gora Špik, ki se nahaja v osrčju Martuljške skupine, ima čudovito obliko piramide, njena oblika je burila duhove in spoštovanje že od davnih časov. 

Tokrat jo boste lahko občudovali iz Gozd Martuljka, ravno v urah, ko bo zahajalo sonce, na nebu se bodo kmalu pojavile prve zvezde ter polna luna, ki bo svetila na to noč.

Skupaj s Shamballo boste preprevali mantre, se smejali, občudovali naravo in življenje... Ter se poklonili naši Materi Zemlji.

NEPOZABEN NEDELJSKI IZLET

Mi že komaj čakamo ta vikend! Na nedeljski dan se lahko s prijatelji ali družino odpravite na izlet v okolico Kranjske Gore. Bolj aktivni se odpravite na okoliške hribe (Martuljški slapovi, Slemenova špica, Mojstrovka, dolina Krnica, dolina Tamar, Ciprnik, Tromeja, Dovška baba...), tisti, ki potrebujete počitek pa se lahko odpočijete ob jezeru Jasna, ob potoku Pišnici, na Zelencih, ob Belopeških jezerih ali pa kar ob potoku Martuljek pod Špikom (zgoraj na fotografiji).

Dobimo se torej v nedeljo, 5. julija ob 19h v Gozdu Martuljek preh hotelom Špik (Jezerci 21), Alpine Resort. 

Na dogodek se je potrebno prijaviti, to storite TUKAJ. 

Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji.

Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo, iz katere izhajamo.  
Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci njihovih dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.