Glasbena meditacija pod zvezdami na gradu Brežice (Shamballa)

Vabljeni na nepozabno poletno druženje ob glasbi in meditaciji, ki se bo odvijalo na gradu Brežice.

Glasbena meditacija pod zvezdami na gradu Brežice (Shamballa) (foto: Shamballa) Shamballa
29. 7. 2020

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

Tokrat se bomo s Shamballo družili v čudovitem ambientu gradu Brežice.

Grad Brežice, sreda, 5. avgust ob 19:00

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spodnje povezave.
Info & Prijave TUKAJ.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami! 

 

Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji.

Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo, iz katere izhajamo.  
Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci njihovih dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

O Shamballi: 

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.

Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

Več na shamballa.si