Ishmech - več kot ples

ISHMECH [išmeč] je edinstvena metoda aktivnih vodenih vaj, ustvarjenih za sodobnega človeka. Z vsako udeležbo na delavnici se v vas postopoma zmanjšujejo posledice stresa, utrujenosti, strahu ali šoka oziroma se odpravljajo različne fizične in psihične ovire, kar vas notranje razbremeni in lahko začnete polno živeti.

13. 10. 2015

Z Ishmechem si pod skrbnim profesionalnim vodstvom sprva mehčate telo in svoj odnos do sebe

Pri udeležencih, ki Ishmech obiskujejo, ljudje opazijo razliko v tem, da so zaradi porajajoče se živosti bolj nasmejani, manj utrujeni, polni energije, zanimivi in prijetni. Z Ishmechem se normalizirata čutenje in fizično počutje mišic, kosti, živcev, organov, torej celotnega telesa, v popolno normalo tega, kar smo. Telo se samodejno začne pravilno pozicionirati. Lahko se odpre energetski vir, ki mu Japonci rečejo hara, in energetski vir, ki se najpogosteje imenuje kundalini. V hari je neomejen vir naše moči, v kundaliniju pa sta subtilnost in čutenje.

Nismo več utrujeni, občutimo srečo, veselje, radost, igrivost, brezmejno svobodo, zaznamo mir, tišino, milost, spoznamo razumevanje. To, kar direktno občutimo, je toliko močnejše in toliko bolj realno ter pristno od tistega, kar smo do tedaj verjeli ali mislili, da lahko direktno razumemo, da nismo sami, da nismo ločeni in da ima naše bivanje predvsem - če ne izključno - namen raziskovanja, direktnega čutenja, doživljanja in okušanja popolnosti trenutka v miru, tišini in ekstazi kaosa življenja.

Več o metodi: www.ishmech.si.

Oglejte si video - Ishmech s Kristino De Ventus

Redne tedenske delavnice gibalne metode Ishmech v Ljubljani se začnejo v tednu 19. - 23.10.

Terminov je 5, trije jutranji in dva popoldanska, tri začetne in dve nadaljevalni skupini. Vsi, ki ste v sezoni 2014/15 obiskovali začetne ali nadaljevalne skupine, se letos vpišete v nadaljevalne skupine.

Za udeležence, ki štejete 50 let ali več, smo pripravili ločeno skupino 50+, saj se zavedamo se, da se značaji, potrebe in usmerjenosti z leti spreminjajo, zato vam želimo ponuditi vam oblikovan program.

• ZAČETNE SKUPINE

a) 50+ / ponedeljek (6:25 - 7:25 ali 7:00 - 8:00) ali torek 7.30 - 8:30. Skupina bo ena, sporočite nam vaše želje.

b) sreda 6.25 - 7.25

c) sreda 17. 45 - 18.45

• NADALJEVALNE SKUPINE

a) torek in petek 6.25 - 7.25

b) sreda 18.50 - 20.00

Za udeležbo ne potrebujete nikakršnega predznanja. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska. Potrebujete le nekaj radovednosti, da si daste priložnost in ugotovite, kakšno je vaše naravno gibanje telesa.

Vodja: Kristina De Ventus, plesalka in plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo, je kot balerina spoznala telo in gibanje do maksimuma zmožnosti. Danes kot edina trenerka gibalne metode Ishmech udeležence z unikatnimi metodami na pospešen in varen način popelje preko blokad fizičnega telesa do stanja predaje, ko vse postane eno, popolnost trenutnega.

Podrobnosti o lokacijah in cene

Na delavnice se prijavite prek spletnih prijavnic.

INFO: ishmech.si, 040 423 719 Tadeja Kern

FB: www.facebook.com/ishmech