IZRAZI.SE - igralska šola za razvijanje človeških potencialov

Vabljeni k vpisu v igralsko šolo IZRAZI.SE, kjer boste na prijazen in zabaven način razvili svoje številne človeške potenciale!

11. 10. 2016

»Preučujte umetnost znanosti in znanost umetnosti.« Leonardo da Vinci

Če ...

- se želiš znebiti predsodkov in strahu pred javnim nastopanjem

- verjameš, da lahko s pomočjo igralskega treninga izboljšaš komunikacijo z bližnjimi, sodelavci in prijatelji

- te je strah izraziti svoje mnenje, čustva in se postaviti zase

- zaupaš, da lahko tudi na zabaven način mnogo spoznaš o sebi

- želiš občutiti radost ob razvijanju svojih pristnih igralskih potencialov -

potem se pridruži igralski šoli IZRAZI.SE!

Cilj šole

Namen šole, ki poteka uspešno že tretje leto, je omogočiti udeležencem, da bodo s pomočjo treninga igre (1x tedensko) raziskovali in spoznavali svoje potenciale na področju izražanja človekovih čustev in psihičnih stanj, zavedanja omejujočih predsodkov o sebi ter v interakciji s soustvarjalci in gledalci ustvarili njim lasten izraz odnosa do sebe in okolice.

V šolo so vabljeni tudi tisti, ki si na odru ne želijo igrati, temveč se zgolj znebiti strahu pred javnim nastopanjem (glasbeniki, učitelji, vodstveni delavci, predavatelji ...) in jasnim posredovanjem svojih misli ter čustev ali izboljšati komunikacijo z drugimi ljudmi.

Cilj šole je ustvariti pogoje, v katerih bodo lahko udeleženci sistematično razvijali svojo igralsko ustvarjalnost, na način, ki zahteva njihovo iskrenost, pogum in predanost. Prek treninga igre bodo dosegli usklajeno delovanje obeh možganskih polovic in s tem danes prepotrebno občutljivost do sveta okrog nas. Omenjene vrednote so tudi temelj današnjega "renesančnega" človeka, ne le takšnega, kot ga je sanjal in živel Leonardo da Vinci.

Potencialni dolgoročni cilj projekta je Gledališče IZRAZI.SE, ki je navzven skromno in preprosto (brez velikih scenografij), navznoter pa bogato (po domišljiji, iskrenosti, pogumno izraženi misli ter pristni emociji).

INFORMACIJE O VPISU

Lokacija: Osnovna šola Valentina Vodnika (Adamičeva 16): vsako sredo od 17.30 do 19.00 (začetna skupina)

Mesečna kotizacija: 60 evrov (cena vsebuje DDV in dodatne priprave na predstave)

Starostna omejitev: od 12 do 112 let

O izvajalcu šole

Iztok Bevk je l. 1996 diplomiral iz igre na Ruski akademiji za gledališke umetnosti v Moskvi. Dvanajst let je bil član ansambla Drame SNG Maribor. V Mariboru je začasno ustanovil gledališče Kavazu (www.kavazu.si), pa tudi neformalno študentsko gledališko skupino.

Deluje kot trener za ustvarjanje pristnih medosebnih odnosov, igro, vodenje in komunikacijo.

Informacije in prijave:

iztok.bevk@korak.org ; 031 671 280

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri