Dogodki Promocijsko sporočilo

Jogijski oddih v objemu narave

8. 5. 2014
Deli
Jogijski oddih v objemu narave

Zakaj bo ta vikend tako poseben? Ker bomo združili prijetno s koristnim. Veliko časa bomo namenili druženju, sprehodom v čudoviti naravi in oddihu v pravem pomenu besede. Čez dan se bodo razvrstile različne delavnice. Preko jogijskih asan bomo krepili, raztezali in sproščali svoje telo. Spoznali bomo različne dihalne tehnike, tako za energiziranje telesa kot za popolno sprostitev uma. Spoznali se boste z različnimi tehnikami meditacije ter globinsko sprostili z joga nidro.

Prenovljeni, osveženi in polni energije!

Hotel Jelka, Pokljuka 30.05-1.06.2014

Na predavanjih se bomo spustili globlje in se dotaknili vzrokov, ki nas morda blokirajo pri našem delovanju. Ko ozavestimo vzroke in nato dobimo orodja kako spremeniti način delovanja, se spremeni naš svet na bolje.

Sproščenost bo skupno ime tega vikenda, kljub delu na sebi.

Vzemite si čas zase!

PROGRAM

Petek, 30.05.2014

Odmaknjeni od vsakodnevnih obveznosti in pripravljeni na sproščen in prijeten vikend osebne prenove in sprostitve.

Od 16:00: Prihod in prijava v prikupnem hotelu Jelka na čudoviti Pokljuki

18:00: Sprejem udeležencev in sladko presenečenje

Prva naloga osebnega raziskovanja

19:00: Samospostrežna večerja

20:30 – 22:00: Večerna meditacija, pranajama in sproščanje

Poleg telesnih in dihalnih vaj je pomemben del joge tudi umirjanje svojih misli in osredotočanje, meditacija. S prakso se počasi distanciramo od situacij, ki nam povzročajo stres, usmerjamo pozornost navznoter, na svoj dih. Tako lahko na trenutno morebitno stresno situacijo pogledamo umirjeni in sproščeni in le ta pogosto dobi popolnoma drug pomen. Mi pa lažje poiščemo vzrok stresa, ter kako ga odpraviti.

Sobota, 31.05.2014

Dan za prijetno osebno delo in bujenje pozitivnih prepričanj v objemu visokoraslih smrek in dišeče narave.

7:30 – 8:30: Jutranja praksa joge ~ aktivno v nov dan

8:30 – 10:00: Samopostrežni zajtrk

10:30 – 12:30: Pozitivna prepričanja in njihov vpliv na nas

Predavanje in praktična delavnica s tehnikami NLP

Spoznali bomo energetske centre in si ogledali njihov vpliv na naše zdravje. Prepoznali bomo prepričanja, ki izvirajo iz posameznega energetskega centa ter poiskali vzroke morebitnih negativnih prepričanj. Skozi predavanja in vaje bomo ozavestili pozitivna prepričanja in pogledali na svoje življenjske izkušnje s svetle strani. Delavnica bo interaktivna z gradivom in nalogami, ki jih udeleženci opravijo med delavnico.

13:00 – 14:00: Samopostrežno kosilo

15:00 – 17:00: Osebno raziskovanje po temah iz dopoldanske delavnice

Prosti čas za obisk savne in/ali sprehod po čudovitih kotičkih Pokljuke.

17:30 – 18:30: Hatha in vinjasa joga

Razgibane ure joge, kjer Simona glede na počutje udeležencev skupine ob vsaki uri posebej začuti kako bo vadba potekala. Včasih razgibano in močno, spet drugič rahločutno z mehkimi, skoraj plesnimi gibi. Sredi ure mehko zapelje v vinjasa jogo, kjer se harmonično začutitita gib telesa in dihanje, ter na koncu zaključi z dihalnimi tehnikami, tokrat s kratko vizualizacijo na temo pozitivnih prepričanj.

19:00 – 20:30: Samopostrežna večerja

21:00 – 22:00: Joga Nidra

Jogijsko spanje je priljubljena tehnika sproščanja in tehnika vizualizacije s pretokom energije po celotnem telesu. V joga nidri sprejmemo cilj ali odločitev. Odločitev sprejeta v stanju globoke sprostitve telesa, energije, uma in duha je kot globoko vsajeno seme v našem nezavednem umu in tako lažje uresničimo svoj cilj in željo.

Nedelja, 01.06.2014

Prenovljeni, osveženi in polni energije!

7:30 – 8:30: Jutranja praksa joge ~ Aktivno v nov dan

8:30 -10:00: Samopostrežni zajtrk

10:30 – 12:30: Izkustvena delavnica

Vaje in opažanja.

Sproščeni pogovori o osebnih doživetjih na delavnici.

13:30 -14:30: Samopostrežno kosilo

Odjava iz hotela.

15:00: Zdravilne energetske točke na Pokljuki

Stara ljudstva so živela v sožitju z naravo in so poznala energijske tokove. Na določenih mestih ti tokovi privrejo na površino in ustvarijo energijsko izredno bogata področja. Zaradi ugodnih učinkov na človekovo počutje in zdravje so taka mesta uporabljali kot naravna zdravilišča. Priložnost, da tako mesto tudi obiščete.

Udeleženci delavnice prejmejo gradivo o posamezni točki in njenih učinkovinah.

CENA IN PRIJAVA

Program je primeren za začetnike in tiste, ki jogo in NLP tehnike že poznate.

Cena celotnega paketa je 160 € za člane Mokini Yoga studia in 170€ za nečlane.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v hotelu Jelka na Pokljuki s polnim penzionom, neomejen obisk savne in delavnic ter strokovna gradiva.

Doplačilo za enoposteljno sobo je 10 € na noč.

Zadnji rok za prijavo in plačilo je 25.5.2014!

Prijave na tel: 031 347 282 in na mokini.yoga@gmail.com

Vikend seminar vodi Simona Vrhovec, mednarodno certificirana učiteljica joge RYS 500 in NLP Coach, lastnica Mokini Yoga studia v Ljubljani in avtorica mnogih delavnic ter osebnih preobrazb s področja joge in NLP. Na vikend delavnici bo tako spretno združila znanje joge in Nlp tehnik, saj je ze dolga leta aktivna in uspešna na obeh področjih. Več o Simoni Vrhovec najdete na spletni strani www.mokini.si.

Hotel Jelka Pokljuka se nahaja v mirnem in tihem zelenem okolju, v Triglavskem narodnem parku na Pokljuki. Ponuja spa območje, brezplačen brezžični internet ter parkirišče. Njihov slogan je: naj vas navdihne narava. www.hotel-jelka.si.