Kaj v resnici mislijo moški in kaj v resnici govorijo ženske?

Ljubezenska bolečina je ena od najglobljih in najmočnejših bolečin v našem življenju. Vendar jo nujno potrebujemo, ker nam nudi možnost za osebnostno in duhovno rast.

Kaj v resnici mislijo moški in kaj v resnici govorijo ženske? (foto: pixabay) pixabay
7. 5. 2019

Imate občutek, da znotraj vas nekaj manjka? Se počutite osamljeno in notranje prazno? Iščete globlji smisel bivanja? Verjamete, da vas bo nekdo ali nekaj zunaj vas nenadoma zapolnilo? Kaj vam manjka, da bi postali celi, (po)polni, izpolnjeni? Denar? Ugled? Pravi partner? Vaša zunanjost? Drugačna družba?

Ste kdaj srečali človeka, ki je popolnoma zadovoljen s svojim življenjem? Čeprav nima vsega, se radosti življenju - ker ni pozabil, da za svojo popolnost ne potrebuje ničesar. Nikamor naprej od sebe vam ni treba iti. Vzrok za nezadovoljstvo tiči prav tukaj, v vas samih. Zato si vzemite čas in raziščite svoj manjkajoči delček!

Pridružite se nam na INTENZIVNI vikend delavnici O ODNOSIH s pomenljivim naslovom: KOŠČEK, KI GA IŠČEM

Program bosta vodila: Bodin in Kristina De Ventus 

17. 5. - 19. 5. 2019 - Ljubljana - Parinama center

 

PROGRAM:

Petek

od 18:00 – 22:00

KATERI JE MOJ MANJKAJOČI KOŠČEK? ČIGAV KOŠČEK SEM JAZ?

Zagotovo ste bili že večkrat prepričani, da ste našli svoj košček, in vsakič znova se je izkazalo, da se je ta spremenil, da to ni več vaš manjkajoči košček, in si rekli: » Mogoče pa sem jaz manjkajoči košček!« Imeti nekoga ali nekaj rad je navezanost, ljubezen je svoboda. Ali sploh še vemo, kaj je resnična ljubezen? Kako so ljubili naši predniki? V kakšne koncepte o ljubezni ste se ujeli? Zakaj nam modri govorijo, da je najprej potrebno vzljubiti sebe?

 Uvodno predavanje s projekcijo knjige Manjkajoči košček sreča veliki O.

 Pogovor.

 Sobota

od 9:00 – 13:00

LJUBEZEN in DUHOVNA RAST: ZAKAJ LJUBEZEN BOLI?

Ljubezenska bolečina je ena od najglobljih in najmočnejših bolečin v našem življenju. Vendar jo nujno potrebujemo, ker nam nudi možnost za osebnostno in duhovno rast. Le resnično trpljenje vodi k lastni osvoboditvi in resnici. Šele takrat, ko človek spozna skrivnosti ljubezni, spozna bistvo vsega pomembnega. Prava ljubezen je vzrok in posledica hkrati. Pot do nje je popolna predaja.

od 13:00 – 15:00

Odmor za kosilo

od 15:00 – 18:00    

ŽENSKO-MOŠKI PRINCIPI: KAKO DELUJETA ŽENSKI IN MOŠKI UM?

Moškega in žensko lahko združi isti govor, isto prepričanje, ista izkušnja, isto trpljenje, ista vera, le redko pa se zgodi, da se združita v resnični ljubezni. O dinamiki žensko-moškega odnosa. Kako vzpostaviti harmonijo razumevanja umov dveh posameznikov? Kaj v resnici mislijo moški in kaj v resnici govorijo ženske?  

Od 18:00 – 18:30

Odmor

od 18:30 – 20:00

Pogovor.

 

Nedelja

od 9:00 – 13:00

LJUBEZEN, SPOLNOST in TANTRA

Če ste napeti, ne morete ljubiti, kajti resnična ljubezen obstaja sama na sebi, prav nobenega namena ne potrebuje. Tantra razume spolnost kot globoko izpolnitev. Ljubeč spolni akt vas lahko vrže nazaj v vašo popolnost, celostnost, v vaše resnično bitje. Razumeti razloge za to pomeni poznati bistvo tantrične ljubezni, ki so jo sodobne interpretacije tantre močno izkrivile. Kaj je resnično sporočilo znamenitega Šiva lingama?    

od 13:00 – 15:00

Odmor za kosilo

Od 15:00 – 17:00

LJUBEZEN, SPOLNOST in TANTRA

nadaljevanje

od 17:00 – 17:30

Odmor

od 17:30 – 19:00

Zaključni krog. Pogovor.

 

Program delavnice bo potekal kot preplet teorije in praktičnega dela (različne tehnike sproščanja, vaje iz komunikacije zapeljevanja, komunikacijske vaje za izboljšanje odnosa). Na delavnici boste dobili uvid, kako delujete v odnosu sami in kako deluje vaš partner.

Več informacij in prijava ...