Ko je priredba boljša od originala - Bradlee’s Postmodern Jukebox

POSTMODERN JUKEBOX sodijo med najbolj priljubljene cover artiste na svetu. Spomladi jih bomo končno v živo slišali tudi v Sloveniji.

Ko je priredba boljša od originala - Bradlee’s Postmodern Jukebox (foto: EMily Butler Photography) EMily Butler Photography
23. 4. 2018 | Promocijsko sporočilo

POSTMODERN JUKEBOX je skupina newyorških jazz glasbenikov, ki na svoj način raziskuje sodobno pop glasbo in zna iz nje potegniti najboljše. Obstajajo od leta 2009, ko so se na spletu začele pojavljati njihove prve priredbe.

Od takrat so na spletni video platformi You Tube nabrali več kot 850 milijonov ogledov, imajo 3 milijone naročnikov, naravnost zažigajo pa tudi v živo - v razprodanih klubih in dvoranah so nastopali že v 60 državah po vsem svetu, spomladi pa se bodo končno ustavili tudi pri nas.

Njihovi ustvarjalnosti in edinstveni izvedbi ne ploska zgolj razgreto občinstvo, ki je marsikdaj mnenja, da so njihove priredbe boljše od izvirnika, ampak tudi izvajalci, katerih skladbe so vzeli v svoje roke in jim podarili vintage jazz pridih in elemente svinga, ki na odru pred poplesavajočo publiko zasije v vsem svojem sijaju.

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa - kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.

BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX bodo v ljubljanski Hali Tivoli nastopili v petek, 11. MAJA 2018


VIP vstopnice (Postmodern Jukebox Gold VIP paket), ki prinašajo vstopnico za koncert, srečanje in fotografiranje s skupino po koncertu in njihov poster, bodo na www.eventim.si  eksluzivno na voljo od srede, 6. decembra.

Spletna stran: postmodernjukebox.com 

FB: facebook.com

YT: youtube.com

*Organizator koncerta je NuCoast Concerts d.o.o.
FB: facebook.com/NuCoastConcerts